Yalovaspor’da Seçmeler 28-29 Haziranda

Bölgesel Amatör Lige yeniden yükselen Yalovaspor ilkini geçtiğimiz yıl gerçekleştirdiği ve adını tanıyan “A Takım Yetenekleri Tanıma ve Keşfetme” koyduğu programın ikincisini 28-29 Haziran 2013 tarihleri arasında yapılacak.

Yalovaspor teknik heyetinin yapacağı “A Takım Yetenekleri Tanıma ve Keşfetme” programı 28-29 Haziran 2013 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Bu yıl A Takım Yetenekleri Tanıma ve Keşfetme ikincisini gerçekleştireceklerini belirten Yalovaspor Sportif Direktörü Kartal Tekin, “Geçtiğimiz sezon ilki yapılan programa Türkiye'nin birçok farklı ilinden oldukça ilgi gösteren 35 genç yetenek bir gece tesislerde konaklamış ve ilk gün antrenman yapmışlar ikinci gün oyun formunda çift kale müsabakayla görücüye çıkmışlardı. Bu programda başarılı olan genç yeteneklerden kaleci Çağlar Yıldırım, Yalovaspor'la resmi sözleşme imzalamış ve takımımızın formasını giymişti. Yine bu programda başarılı bulunan genç futbolcular sezon başı A Takımla birlikte hazırlık kampına katılmışlardı. Bu sezon da 28-29 Haziran 2013 tarihlerinde yapılması planlanan A Takım Yetenekleri Tanıma ve Keşfetme (Seçme) programına yoğun katılım olması bekleniyor. Programda başarılı bulunan oyuncular Yalovaspor takımına kazandırılacak olup program sonrası katılımcılara katılım belgeleri de verilecektir. Kayıtlarla ilgili bilgiyi kulübümüz idari koordinatör Levent Aşkan'dan da alabilir, irtibat için 0543 517 14 94 nolu telefonu arayabilirsiniz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA