Futbol Açıklaması

Bursa - Spor Toto 2.Lig ekiplerinden İnegölspor Kulübü Başkanı İlhan Korkmaz, 7 Haziran'da yapılacak kongrede yeniden başkanlığa aday olduğunu söyledi.

İnegölspor tesislerinde düzenlenen basın toplantısında konuşan Kulüp Başkanı İlhan Korkmaz, kendisine verilen desteklerden dolayı teşekkür ettiğini belirterek, "İnegölspor'da yöneticilik yapmak herkese nasip olmaz. Gerçekten çok büyük bir onur" dedi.

Başkanlığa yeniden aday olduğunu açıklayan Korkmaz, şöyle konuştu:

"Yine İnegölspor'a hizmet etmek adına talip olduk. Bu cuma akşamı yönetim kurulu arkadaşlarımızın listesini de sunacağız. O akşam kongre üyelerimizin takdirleri neticesinde seçilirsek, biz hizmet etmeye devam edeceğiz. Ama başkanlığa aday çıkacak olan diğer arkadaşlarımız da olabilir. Onların ekipleri bu işe talip olabilir. Talip olduktan sonra kazanabilir. Şahsım adına söylüyorum. Tebrik etmekten ve onlara destek vermekten başka yapacak şey yok ama biz bu işi de genel çizgileri belli olan ve belediye başkanımızla çok uyumlu çalışan bir ekip oluşturduk. 2 yıldan beri neticesini İnegölspor aldı. Önümüzdeki yıl daha iyisini yapmaya gayret edeceğiz. İnşallah cuma akşamı biz de yönetime talibiz. Kongre üyelerimizden destek bekliyoruz."

İnegölspor Onursal Başkanı ve İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş da İlhan Korkmaz'ın daha önce aday olmayacağını açıklamasına rağmen kendisinin ısrar etmesi sonucu tekrar başkanlığa aday olduğunu söyledi.

Aktaş, olağanüstü bir şey olmazsa teknik direktör Mehmet Bulut ve teknik heyetle de devam etmek istediklerini belirterek, "Hocamıza değer veriyoruz, seviyoruz, önemsiyoruz ve hocamızı başarılı buluyoruz. Genel anlamda artımız, hocamızın devamından yana. Seçilecek olan yönetici arkadaşlarımız ve mevcut olan arkadaşlarımızın genel anlamda kanaat ve düşüncelerini aldık" dedi.

Kaynak: AA