Yalovaspor’un Yeni Teknik Direktörü Toker Oldu

2013-2014 sezonunda Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek Yalovaspor, yeni sezonda teknik direktör olarak Necdet Toker ile anlaştı.

Kariyerinde Büyükçekmecespor, Küçükçekmecespor ve Çiftlikköy Belediyespor gibi takımları çalıştıran en son olarak Yalovaspor’un Gençlik Gelişim Teknik Sorumlusu olarak görev yapan Necdet Toker gelecek sezon Yalovaspor A takımını çalıştıracak.

Yalovaspor Tesisleri'nde gerçekleştirilen imza töreninde deneyimli teknik adam Necdet Toker, kendisini Yalovaspor’un başına geçiren imzayı attı. Yalovaspor 2. Başkanı Hasan Büyük ve Yalovaspor Genel Koordinatörü Kartal Tekin’in de yer aldığı imza töreninde önemli açıklamalar yapıldı.

Yola emin adımlarla devam edeceklerini belirten Yalovaspor 2. Başkanı Hasan Büyük,” Yeni sloganımız 3,2,1 ile yolumuza devam ediyoruz. Bu yolda 2013-2014 sezonunda takımımızın başında değerli antrenörümüz Necdet Toker olacaktır. Hedefimiz ise Bölgesel Amatör Ligden 3. Lig'e çıkmaktır. Sözleşme imzaladığımız hocamıza güvenimiz tamdır ve takımızı başarıya ulaştıracaktır. Ahmet hocamızla iyi bir geçirdik ve takımı şampiyon yaptı. O bizim abimiz kardeşimiz arkadaşımızdır ve kapımız her zaman kendisine açıktır. Biliyoruz ki hem Yalova’yı hem de Yalovaspor’u çok seviyor, kendisine verdiği emeklerden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

İmzayı attıktan sonra açıklamalarda bulunarak gelecek yıl 3. lige çıkmak istediklerini belirten Yalovaspor’un yeni teknik direktörü Necdet Toker, ”Yalova’nın markası olan Yalovaspor’un başına geçmek beni çok mutlu etti. 2013-2014 sezonunda hedefimiz 3. lige çıkmaktır. Bunu arzu eden genç ve değerli yönetimimiz arkamızdadır. Yeni dönemde benle birlikte hem kondisyonerlik hem de yardımcı antrenörlük yapabilecek bir arkadaşımla ve de kaleci antrenörü arkadaşımla yola devam edeceğiz. Bu isimler gelecek günlerde netlik kazanacak. Ayrıca geçen yılkı takımın yüzde 60’ı ile yola devam edeceğiz. Önceliğimiz iç transferdir. Onu bitirdikten sonra dış transferde kilit isimleri kadromuza katacağız. Şuan için görüştüğümüz 93 doğumlu biri forvet biri de defans oynayabilen gurbetçi olan ikiz futbolcu kardeşlerimizle büyük ölçüde anlaştık. Ayrıca hem 3. lig hem de Bölgesel Amatör Lig tecrübesi olan kaleci ile temaslarımız devam ediyor. Bununla birlikte orta sahaya da ciddi takviyeler yapacağız. Ancak önceliğimiz Yalova’da yetişmiş ve şuanda diğer illerde oynayan ancak Yalovaspor’a dönmek isteyen isimler olacaktır” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA