Eski Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Şen Açıklaması

Balıkesir - Eski Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Şen, "Şu anda ülkemizde yaşanan futbol ve tribün terörünün kolay kolay biteceğini düşünmüyorum" dedi.

Şen, Balıkesir'in Erdek ilçesinde, Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, İlçe Garnizon Komutanı Deniz Kıdemli Albay İskender Tunaboylu, Karacabey, Bandırma ile Erdek ilçelerinde faaliyet gösteren Fenerbahçeliler Derneklerinin başkan ve yöneticileriyle yemekte bir araya geldi.

Burada gazetecilerin sorularını yanıtlayan Şen, görevi sırasında sert bir başkan olduğunu ancak diğer kulüplerin yöneticileriyle ilişkilerinin iyi olduğunu söyledi.

Onlarla sürekli görüştüğünü ve halen dostluklarının sürdüğünü dile getiren Şen, şöyle konuştu:

"Geçtiğimiz günlerde İstanbul'da, Galatasaraylı taraftarların düzenlediği bir şampiyonluk gecesine, Fenerbahçe formasıyla katıldım. Şu anda ülkemizde yaşanan futbol ve tribün terörünün kolay kolay biteceğini düşünmüyorum. Aslında futboldaki terörün de diğer terör olaylarından pek farkı yok. Diğer terör biterse futbolumuzdaki terör de azalır. Spordaki terörün sona ermesinde en büyük sorumluluk, taraftarlardadır. Bilinçli bir taraftar, yanındaki sahaya yabancı madde atan kişiye engel olursa tribün terörünün önüne geçilmesinde önemli bir adım atılır."

Şen, Zeytinliada Ören Yeri'ni gezdiğini ve bölgeyi çok beğendiğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA