"8. İhsan Eroğul Futbol Turnuvası"

Adana - Adana F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nun geleneksel olarak düzenlediği "8. İhsan Eroğul Futbol Turnuvası" sona erdi. Turnuvanın final maçında Adana Yeni Adliye takımını 1-0 yenen İçel Adliyesi şampiyonu oldu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, 5 Ocak Stadı'nda yapılan ilk maçta rakibi Osmaniye Adliyesi'ni 4-2 yenen İçel Avukat Katipleri Derneği üçüncü oldu. Uğur Yanarateş, Hasan Can ve Mahmut Gülmez'in yönettiği final karşılaşmasında ise Adana ile İçel adliyesi karşı karşıya geldi. Çekişmeli geçen karşılaşmada İçel Adliyesi turnuvanın şampiyonu oldu.

İçel Adliyesi takım kupasını Adana Valisi Hüseyin Avni Coş'un elinden alırken, İkinciye ödülünü Adana Bölge Adliye Cumhuriyet Başsavcısı Sabri Beytorun, üçüncüye ise ödülünü Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Kaya verdi.

Öte yandan, merhum Savcı Volkan Yücesoy adına turnuvada en centilmen takım seçilen Kozan Adliyespor'a ödülünü Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi ve Adana Cumhuriyet Başsavcıvekili Ahmet Akkaya, en centilmen oyuncu seçilen İl Jandarma Komutanlığı oyuncularından Mustafa Dinmez'e ise ödülünü İl Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Murat Koç takdim etti.

Kaynak: AA