Badminton Turnuvasında Madalyalar Verildi

Ödemiş’te 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında 8-9 Mayıs’ta düzenlenen badminton turnuvasında dereceye girenlere madalyaları verildi.

Ödemiş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nce, Beden Eğitimi öğretmeni Hasan Nokta ve Sınıf öğretmeni İsa Türk yönetiminde gerçekleşen turnuvaya, Ödemiş Anadolu Lisesi Spor Salonu ev sahipliği yaptı.

4 yaş grubunda, kızlar ve erkekler kategorilerinde yapılan turnuvanın Zafer İlkokulu’nda gerçekleştirilen ödül törenine İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevdet Ünlü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Sakal, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Çetin Sevinç, Zafer İlkokulu Müdürü Sami Keskin ile beden eğitimi öğretmenleri katıldı.

Burada bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ünlü, öğrencilerin derslerinin yanında mutlaka sportif faaliyetlere ve kültürel etkinliklere de vakit ayırmaları gerektiğini belirterek, “Sportif faaliyetler gençlerimizin fiziksel gelişimlerini olumlu yönde etkiliyor. Çocuklarımızın derslerinin yanı sıra sportif ve kültürel faaliyetlerde yer almaları çok yönlü gelişmeleri açısından da çok önemli” diye konuştu.

1997 doğumlulardan, 2003 doğumlulara kadar öğrencilerin dereceye girdiği turnuvada altın, gümüş ve bronz madalyaları İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevdet Ünlü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Sakal takdim etti. Toplam 24 öğrenci madalya aldı.

Kaynak: İHA