Yeni hedef Oscar Cardozo

Emenike konusunda Spartak Moskova kulübü ile yürüttüğü görüşmelerden olumlu sonuç alamayan Fenerbahçe rotayı dünyaca ünlü golcü Cardozo'ya çevirdi.

Moskova Kulübü sarı lacivetlilerden çok yüksek bir bonservis bedeli isteyince transfer askıya alındı. Fenerbahçe, Nijeryalı'nın alternatifi olarak Cardozo'yu gündemine aldı. Kocaman'ın istediği Emenike, başarılı teknik adamın istifasının ardından bir de bonservis bedelinde indirim olmayınca askıya alındı.

Golcü futbolcu arayışlarına son hızla devam eden Fenerbahçe, Emenike'yi askıya alınca rotayı Benfica'nın Paraguaylı yıldızı Oscar Cardozo'ya çevirdi.


Fener'e 2 gol atmıştı


Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi yarı finalinde Benfica ile yaptığı karşılaşmalarda görev yapan ve sarı-lacivertli takıma 3-1'lik rövanş maçında 2 de gol atıp takımına turu getiren Cardozo'nun menajeri “İstanbul'daki maçta taraftarlar onu çok etkilemiş. Türkiye'de tanıdığı futbolcularla yaptığı görüşmelerde hep olumlu referanslar aldı. Fenerbahçe'nin teklifine sıcak bakmasını sağlayan etkenler bunlar oldu” şeklinde konuştu.