Ünyespor'un Yeni Sezon Bütçesi Açıklandı

Ordu - Ünyespor Kulüp Başkanı İrfan Şahin, "Önümüzdeki sezon için 1 milyon 500 bin lira civarında bir bütçe hedefliyoruz" dedi.

Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2013-2014 sezonunda Spor Toto 3. Lig'de mücadele edecek Ünyespor için yeni sezon hazırlıklarına başladıklarını söyledi.

Yeni sezona güçlü bir Ünyespor'la giriş yapmak istediklerini belirten Şahin, "Hocamız Cevdet Uzunköprü'yle anlaştık. Şu anda futbolcu görüşmelerine başlandı ve ön görüşmelerimiz devam ediyor. Yakın zaman içinde oyuncularımıza imza attırma aşamasına getireceğiz" diye konuştu.

Ünyespor'un bugün itibariyle görünen çok sıkıntılı bir dönemi olmadığını dile getiren Şahın, "Ama zor bir sezon geçireceğiz. Bu zor sezonda tüm sporsever halkımızı, futbol severlerimizi yanımızda görmek istiyoruz. Ünyespor'un birlik, beraberlik dayanışmaya ihtiyacı vardır" ifadelerini kullandı.

Şahin, gelecek sezonun bütçesine ilişkin ise şunları kaydetti:

"Geçtiğimiz sezon hedeflediğimiz bütçe civarında bir bütçeyle ligi tamamladık. Önümüzdeki sezon için 1 milyon 500 bin lira civarında bir bütçe hedefliyoruz. Sezonu hedeflediğimiz yerlerde bitirmeyi arzu ediyoruz. Bu bütçeyle daha genç, kaliteli, işine sahip olan, ahlaklı oyunculardan kurulu bir Ünyespor kurmaya çalışacağız."

Kaynak: AA