Keşanspor’da Mustafa Çelik Güven Tazeledi

Edirne Süper Amatör Ligi’ni şampiyon olarak tamamlayarak Bölgesel Amatör Lig’e çıkmaya hak kazanan Keşanspor’da başkan Mustafa Çelik, güven tazeledi
Keşanspor Düğün Salonu’nda başlayan Olağan Genel Kurul Toplantısı’na, 226 üyeden 37’si ve CHP (Cumhuriyet Halk Partisi) Keşan İlçe Başkanı Av. Ufuk Kanışkan katıldı.

Toplantı, Divan Heyeti’nin seçilmesi ile başladı.

Verilen öneri ile Divan Başkanı olarak Ufuk Kanışkan, Katip üyeler ise Egemen Lofçalı ve Rami Eroğlu seçildi.

Divan Heyeti’nin seçilmesinden sonra, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. Burada kısa bir konuşma yapan Kanışkan, şampiyon olarak sezonu kapatan Keşanspor oyuncuları teknik heyet ve yöneticileri tebrik ederek, toplantıya katılımın daha fazla olmasını beklediklerini sözlerine ekledi. Toplantı, Kulüp Müdürü Serkan Kara tarafından Yönetim Kurulu Çalışma Raporu, Hesap Raporu ve Denetleme Kurulu Raporu’nun okunmasıyla devam ederken, bu raporlar tek tek oy birliği ile aklandı. Verilen bir önerge ile dilek ve temenniler bölümü, öne alınırken, bu bölümde söz alan Kamil Filiz, Keşanspor yönetimine geldikleri günden beri hedefledikleri bin üyeye ulaşmak için çabalamaya devam edeceklerini dile getirerek, Keşanspor için kendi işlerinde yaptıkları hesaplardan çok daha ince ve sıkı hesaplar tuttuklarını söyledi.

Filiz, Şampiyonluk Yemeği’ne katılım oranının az olmasından da yakınarak, “Genel Kurul Toplantısı’na da katılım oldukça az. Tüm Keşan halkını Keşanspor’a destek olmaya davet ediyoruz.” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından, seçime geçildi. Tek liste ile gidilen seçimde, toplantıya katılanların oylarına sunulduğu, Mustafa Çelik önderliğindeki liste, oy birliği ile kabul edildi. Buna göre, Keşanspor Kulübü yönetiminde yer alacak isimler şöyle;
Yönetim Kurulu Asil: Mustafa Çelik, Ülev Şahin, Kader Pehlivan, Mehmet Serin, Kamil Filiz, Erdoğan Gümülcineli, Osman Sayan, Tanju Şapçı, Mesut Topaloğlu, Alparslan Endirçe, Ozan Arat, Nejat Çabuk, Ayhan Özkaynak, Mustafa Cingöz ve Mehmet Can.

Denetim Kurulu Asil: Şaban Ağaoğlu, Gökhan Yılmaz ve Erkan Gege.

Kaynak: İHA