Capello F.Bahçe'ye cevap verdi!

Sarı-lacivertliler, Capello ile ücrette anlaşırken İtalyan hocanın, Rus Milli Takımı ve F.Bahçe’yi birlikte çalıştırmak istemesine yönetim sıcak bakmıyor.

F.Bahçe'de Aykut Kocaman 'ın istifasının ardından boşalan teknik direktörlük koltuğuna kimin oturacağının, 2. başkan Abdullah Kiğılı 'nın da doğruladığı gibi, bu hafta belli olması beklenirken camiada bu konuyla ilgili hareketli saatler yaşanıyor.

Takımın başına tüm dünyanın tanıdığı ve saygı duyduğu bir ismi geçirmek isteyen sarı-lacivertli yönetim, Eskişehirspor 'un hocası Ersun Yanal ile geçtiğimiz günlerde prensip anlaşmasına varmış olmasına rağmen başka teknik adamlarla da görüşmeyi sürdürüyor.

Yönetimin listesindeki bu isimlerden biri de gelmiş geçmiş en iyi teknik direktörlerden biri olarak gösterilen Fabio Capello. Geride bıraktığımız sezonun devre arasında başkan Aziz Yıldırım 'ın, Londra 'da biraraya geldiği İtalyan çalıştırıcıyla, sarı-lacivertli yönetim yine görüştü.

Şu an Rusya Milli Takımı 'nın başında olan Fabio Capello 'ya, kendisini F.Bahçe 'de görmek istediklerini ileten Aziz Yıldırım 'ın kurmayları, İtalyan hocayla şartlar konusunda detaylı bir toplantı gerçekleştirdiler.

9 MİLYON EURO ALIYOR

Takımın hedeflerinden ve kadro yapısından da bahsedilen toplantıda F.Bahçe yöneticileri, Capello 'nun talep ettiği yıllık ücreti de konuştular. Halihazırda çalıştırmakta olduğu Rus Milli Takımı 'ndan senelik 9 milyon Euro kazanan İtalyan hoca, sarı-lacivertlilerden 7 milyon Euro talep etti.

Yöneticiler, dünyaca ünlü hocanın dile getirdiği bu rakamı kabul ettiler ancak Capello 'nun, “Rus Milli Takımı 'ndaki görevime devam etmek istiyorum. sizin için de sorun olmazsa hem F.Bahçe 'yi hem de Ruslar 'ı aynı anda çalıştırabilirim” sözleri üzerine sarı-lacivertliler geri adım attı.

Teknik direktörlerinin aklında F.Bahçe 'den başka bir şey olmasını istemeyen yönetim, Capello 'nun bu teklifine sıcak bakmıyor.