Orman: “inönü Stadı 2014 Eylül’ünde Bitecek”

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, seçim sürecine ve kulübün gelecek planlarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Beşiktaşlılar Cemiyeti’nin düzenlediği yemekte açıklamalarda bulunan Başkan Orman, heyecanlı bir seçim süreci yaşadıklarını belirterek, “Bunda 15 ay önce hiçbir hesap yapmadan sadece Beşiktaş aşkıyla, cesurca bana güvenerek benle beraber bu yola çıkan, aynı zamanda bugün Beşiktaş Kulübü’ne aday olan arkadaşlara, aday olmaları için zemin hazırlayan yönetim kuruluna, teşekkür ediyorum” dedi.

“YAPTIKLARIMIZI ANLATMAYI DOĞRU BULMUYORUM”
Beşiktaş’ta yaptıkları icraatlar ile ilgili konuşmayı doğru bulmadığını dile getiren Başkan Orman, “Beşiktaş’ta neler olduğunu, Beşiktaş’ta oynayan sporculara sorun. Beşiktaş’la iş yapanlara sorun. Yaptıklarımızı anlatmayı pek doğru bulmuyorum. Çok çaba sarf ettik. Beşiktaş çok büyük bir camia olduğu için buralara geldi” şeklinde konuştu.

“İNÖNÜ STADI 2014 EYLÜL’ÜNDE BİTECEK”
Beşiktaş Kulübü için neler yapılacağını da anlatan Orman, “İnönü Stadı inşallah 2014 senesinin Eylül ayında bitecek. Planımız onun üzerinedir. Çok problem olduğu için fazla bir şeyle uğraşamadık ama bütün alt yapıları toplayacağımız bir merkez yapacağız. Bu merkez sadece futbol değil, bütün spor branşlarını barındıran bir spor kompleksi haline gelecek. Futbol takımımıza bu sene ciddi bir yatırım yapacağız. Hiç bir zaman popülerizim içerisinde olmayacağız. Artık şunu bilsinler ki; Beşiktaş o yalanları yemiyor. Bazı yalanlamalar duyuyorum; 50 milyon dolarlık transferler yapacağımıza dair. Beşiktaş’ın tüzüğünü okursak, bunun mümkün olmadığı ortada. Beşiktaş’ta gelirinin haricinde bir borçlanma mümkün değildir. Bunun için tüzüğü değiştirdik. Buna da lütfen itiraz etmeyin. Beşiktaş ancak genel kurulun onay vereceği bütçeye göre hareket eder. Hem bu tarafta hem de karşı tarafta Beşiktaşlıların bir arada olacağı yer yapacağız. Geçen sene yaptığımız bazı görüşmeler vardı. İnşallah bu sene bu konulara nokta koyacağız. Beşiktaş çok kısa sürede 1 sene önceki bütçesinden çok daha büyük bir bütçeye sahip oldu. Bir sene sonrada bizim devir aldığımız bütçenin iki misline sahip olacaktır. Herkes yaptığımız zaman görecektir. İcraatı yapmadan çok fazla bilgi vermiyorum. Bize inanın en kısa sürede Beşiktaş rakiplerinin karşısında çok büyük bir kulüp olacaktır” diye konuşu.

Kaynak: İHA