Manisaspor, Teknik Direktör Reha Erginer'le Sözleşme İmzaladı

Manisa - PTT 1. Lig ekiplerinden Manisaspor, teknik direktör Reha Erginer'le olan sözleşmesini 1 yıl daha uzattı.

Tarık Almış Spor Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine katılan kulüp başkanı Emre Hasgör, yönetim kurulu olarak 2012-2013 sezonunda takımın gösterdiği performanstan memnun olduklarını, bu nedenle teknik direktör Reha Erginer ve futbolculara teşekkür ettiği söyledi.

Erginer'le Manisaspor'un geleceğini değerlendirdiklerini ve ortak bir karar aldıklarını kaydeden Hasgör, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Kendisi en az bizler kadar Manisasporlu. Şimdiye kadar fedakarlıktan hiçbir süreçte kaçınmadı bundan sonra da kaçınmayacağını düşünüyorum. Hocamız teknik direktörlükten öte adeta 16. yönetim kurulu üyesi gibi davrandı. Bunun için ayrıca teşekkür ediyorum. Bu kulübü hep beraber çok dipte bir yerden aldık, çok daha aydınlık günlere daha emin adımlarla yürüyoruz. Kulübü düzenli bir hale getirmek çok da kolay olmadı. Yeni sezon kulübün yaşayışı ve devamlılığı anlamında iyi olacak. Bunu defalarca söylüyoruz ama bir olaydan kaçınmak için söylemiyoruz. Gerçekleri gösterebilmek adına söylüyoruz. Çok daha heyecanlı ve keyifli bir 2013-2014 sezonu bizi bekliyor. Bundan emin olabilirsiniz. Nereye gideceğimizi hep beraber göreceğiz."

Hasgör, altyapıdan yeni oyuncuların kadrolarına katılacağını belirterek, "Geçen sezon belki maçlar kaybettik ama gencecik Manisasporlu oyuncuların sahada olması bizim için en önemli değerdi. Hocamızın da, yönetim kurulunun da Manisaspor'a kattığı en büyük değerin bu olduğuna inanıyorum. Gelecek 15-20 sene Manisaspor kendi değerlerine önem verecektir" dedi.

Yeni sezonla ilgili planlarını ufak detaylar haricinde belirlediklerini ifade eden Hasgör, kendileriyle olmak isteyen oyuncularla yola devam edeceklerini dile getirdi. Hasgör, Manisaspor'un oyuncu satma gibi bir zorunluluğunun olmadığını, bir önceki seneye göre ekonomik olarak çok daha iyi durumda oldukalarını sözlerine ekledi.

-Reha Erginer

Manisaspor Teknik Direktörü Reha Erginer de, kulüpte çok sağlıklı bir çalışma ortamı olduğunu, geçen yıl müthiş bir takım birlikteliği oluşturduklarını söyledi.

Manisalıların beklentilerini karşılamak için çalıştıklarını bildiren Erginer, şunları kaydetti:

"Manisaspor hak ettiği yerlere gelmek istiyor ama bu bir organizasyon ve uzun süreli bir yapılanma işi. Manisaspor bu sağlam organizasyon şekliyle işe devam ettiği sürece çok sağlam bir şekilde Süper Lig'e çıkıp orada da uzun süre kalacaktır. Manisaspor da buna layıktır. Çok kısa süre önce bir final maçı oynadık evet orada moral bozukluğu yaşamadık dersek yalan olur. Ama bir sene önceki heyecanımızdan daha heyecanlı ve daha motiveyiz. Geçen sezon yaptıklarımızın üzerine daha fazla şeyler katacağımıza inanıyorum. Bu anlamda başta taraftarımıza ve şehrin dinamiklerine çok ihtiyacımız var. Bu birlikteliğin de her zaman sağlanması gerektiğini düşünüyorum."

Kaynak: AA