Erciyesspor'dan, Özhaseki'ye Ziyaret

Kayseri - Kayseri Erciyesspor'un yeni yönetimi Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'yi ziyaret etti.

Özhaseki, "Süper Lig'de iki takımla temsil edilmenin keyfini yaşayacağız" derken, Erciyesspor Başkanı Ziya Eren yeni yönetimi tanıtarak transfer çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Kayseri Erciyesspor'un kısa süre önce yaptığı genel kurulda yeniden başkanlığa getirilen Eren, yeni yönetimini Başkan Özhaseki'ye tanıttı. Yönetim kurulu üyelerinin sayısını 17'den 9'a düşürdüklerini ifade eden Eren böylece daha verimli çalışma imkanı bulduklarını dile getirdi.

Yeni sezonu heyecanla beklediklerini belirten Eren, transfer çalışmalarına ilişkin çokça sorularla karşılaştıklarını ifade etti.

Transfer sezonunun resmen yeni açıldığını vurgulayan Eren, görüşülen futbolcularla ilgili bir sıkıntı yaşamadıklarını; ancak bonservis bedellerinin daha da düşürülmesi için bir süre daha beklediklerini dile getirdi.

Özhaseki de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek "İnşallah Kayseri'yi en güzel şekilde temsil edersiniz" dedi.

Süper ligde Kayseri'nin iki takımla temsil edilmesinin büyük bir keyif olduğunu kaydeden Özhaseki, "Daha önce iki takımla temsil edilmenin keyfini yaşamıştık. İnşallah bu keyfi yeniden yaşayacağız" diyerek Erciyesspor yönetimini tebrik etti.

Kadir Has Stadı'nın zemininin çok iyi bir konuma gelmesinden duyduğu memnuniyeti de belirten Özhaseki, "Türkiye'de ve dünyanın pek çok yerinde başarılamayan Kayseri'de başarıldı. Türkçe Olimpiyatları vesilesiyle zemini inceledim ve çok iyi durumda olduğunu gördüm. Her hafta maç yapılacak olması da gözümüzü korkutmuyor. İnşallah önümüzdeki sene çok güzel bir sezon olur" şeklinde konuştu.

Eren ve beraberindeki diğer yönetim kurulu üyeleri daha sonra Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ile Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız'ı da ziyaret etti.

Kaynak: AA