20 Milli Takımı Düzce'de Kampa Girdi

Düzce - U-20 Milli Takımı, Fenerbahçe Topuk Yaylası Tesisleri'nde kampa girdi.

İlk antrenman öncesi açıklama yapan U-20 Milli Takım antrenörü Feyyaz Uçar, kampın takımın ciddi olarak ilk kez bir araya gelişine ev sahipliği yaptığını söyledi.

Topuk Yaylası'nda 9 günlük bir çalışma gerçekleştireceklerini dile getiren Uçar, ''12 Haziran'da İstanbul'a geçeceğiz. Ayın 14'ün de Paraguay ile bir hazırlık maçımız var. 1-2 gün iznin ardından 17 Haziran'da da Trabzon'a gideceğiz. Orada da şampiyonaya en iyi şekilde başlayacağız'' dedi.

Milli takım olarak turnuvada olmayı hak ettiklerini göstermek istediklerini belirten Uçar, şöyle konuştu:

''Bunun için iyi bir takım olduğumuzu göstermemiz lazım. Ülkemize gelecek takımların hepsi ülkelerinde, kıtalarında, müsabakalarda, turnuvalarda birinci olarak, derece aldılar. Güney Amerika'dan gelen güçlü bir Kolombiya ve Meksika var. İspanya, Fransa ve Portekiz bunlar bu turnuvanın gediklileri. Devamlı katılan ekipler. Mücadeleler kolay olmayacak. Zorlu ve iyi maçlar olacak. Hep beraber keyfini çıkarmamız lazım."

Milli takım kaptanı Artun Akçakın ise çok heyecanlı olduklarını dile getirerek, "Biz de en iyi şekilde kampımızı yapıp İstanbul'da devam edeceğiz. Orada bir hazırlık maçımız olacak. Orada kendimize iyi bakıp, iyi hazırlayıp dünya kupasına en iyi şekilde hazırlanmak istiyoruz. Bizim grubumuzda Kolombiya için iyi bir takım diyorlar. Çok güçlü rakipler var. Çıkıp en iyi şekilde mücadelemizi verip gidebileceğimiz yere kadar gidebilmek istiyoruz" diye konuştu.

Futbolculardan Okay Yokuşlu da takım olarak son durumlarının gayet iyi olduğuna ve oyun oynayıp iyi skorlar aldıklarına değinerek, şunları kaydetti:

''Dünya kupası öncesinde en uzun kampımız bu olacak. Feyyaz hocamızla iyi bir çalışma yapacağımıza inanıyorum. Takımda herkes birbirini tanıyor. Sadece Kerim arkadaşımız sonradan geldi. Onunla da uyum sorunumuz yok. Gayet iyi anlaşıyoruz. Takıma en kısa sürede alışacağına inanıyorum. Dünya kupasındaki hedefimiz gidebildiğimiz yere kadar gidebilmek. Takıma da gerçekten güveniyoruz. Bu takım yetenekli ve üst seviyede bir takım. Bu yeteneklerimizi gösterip iyi bir yerlere geleceğiz inşallah.''

Kaynak: AA