Uluslar Arası Maçta Dostluk Kazandı

Edirne merkeze bağlı Budakdoğanca köyü veteranları ile Yunanistan’ın Serez takımı veteranları dostluk maçı yaptı.

Daha önce Yunanistan’da oynanan dostluk karşılaşmasını 3-1 kaybeden Budakdoğanca ekibi Edirne 25 Kasım Stadında oynanan rövanş mücadelesinde 3-3 berabere kaldılar.
Budakdoğanca Köyü 35 yaş üzeri köy sakinlerinden oluşan veteranlar futbol takımı, Yunanistan’ın Serez bölgesi veteranları ile yaptığı maçta renkli görüntüler yaşandı

Edirne Belediyesi Başkan Vekili Murat Kayasöken ve Yunanistan’dan Edirne ye misafir olarak gelen Yunanistan’ın Serez veteranlar taraftarları maçı ilgi ile izleyerek, hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmediler.
Maçı, Edirne Bölgesi Hakemlerinde Tuğrul Kağni,Ayhan Mollalar ve Tuğberk Kağni yönetti.

Maç öncesi Budakdoğanca veteranlar futbol takımı oyuncuları günün anısına çeşitli hediyeleri misafir takım oyuncularına verdiler. Maç boyunca iki takımın oyuncuların ortaya koydukları futbol maçı ile izleyenlere zevkli dakikalar yaşattı.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Budakdoğanca Köyü Muhtarı Ayhan Kıyıcı, “Yunanistan’ın Serez veteranlar takımı ile önce Yunanistan da özel bir maç yaptık. Şimdi ise Yunanistan’ın Serez veteranlar takımını Edirne de ağırlamaktan dolayı onur duyuyoruz. Yapacağımız spor etkinliklerini geleneksel hale getirmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

Budakdoğanca Köyü Muhtarı Ayhan Kıyıcı, Edirne Belediye Başkan Vekili Murat Kayasöken’e maça yaptıkları desteklerinden dolayı plaket takdim etti

Kaynak: İHA