Gelecekte, Olimpiyat Şampiyonluğuna Aday

Bayan Mili Güreş Takımı Antrenörü Habil Kara milli sporcu Elif Yanık için gelecekte olimpiyat şampiyonluğuna aday bir sporcu olduğunu söyledi.

Bayan Güreş Mili Takımı Antrenörü Habil Kara 15 yaşındaki sporcusu Elif Yanık’ın çalışmalarından memnun olduğunu belirterek, genç sporcunun yaşıtlarına göre daha fazla çalıştığını bunun da faydasını gördüğünü belirtti.

Milli takım Antrenörü Kara, milli sporcu Yanık için o gelecekte Olimpiyat şampiyonluğunu aday bir sporcu, çalışkanlığı ile her zaman gözde sporcum olmayı başardı. Bayan milli takım kadrosunda onunla her zaman onur ve gurur duyacağım” diye konuştu.

Genç sporcu Elif Yanık ise yaptığı açıklamada Habil Kara gibi bir antrenör ile çalıştığı için kendisini şanslı gördüğünü belirterek, “Edirne den yetişen milli takım sporcularından Avrupa şampiyonu Dilek Atakol ve Hafize Şahin gibi başarılı sporcuların yetiştiği Trakya Birlik Güreş Takımının sporcusuyum. Spor yaşantım boyunca her zaman Dilek Atakol ve Hafize Şahin gibi ablalarımı örnek alarak yoluma devam etmek istiyorum” dedi.

Kaynak: İHA