Denizli Belediyespor'a Futbolcu Seçmeleri Yapıldı

DENİZLİ - Denizli Belediyespor'un altyapısını güçlendirmek amacıyla düzenlenen futbolcu seçmelerine 275 genç sporcu katıldı.

Denizli Belediyespor, Akademi Ligleri'nde yer alan 6 takımı için 1995-2000 doğumlu gençler arasında Kınıklı semtindeki Denizli Belediyespor Altyapı Tesislerinde futbolcu seçmeleri yaptı. Seçmeleri, Denizli Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu ile yönetim kurulu üyeleri de izledi.

Denizli Belediyespor Futbol Akademisi Genel Koordinatörü Aliksan Urcanlı ile diğer altyapı antrenörlerinin gözetiminde gerçekleştirilen seçmelere, Denizli merkez ve ilçeleri ile il dışından toplam 275 genç sporcu katıldı.

Urcanlı, seçmeler sonunda 17 futbolcunun begenildiğini söyledi.

Denizli Belediyespor Başkanı Uzunoğlu, kulüp olarak her branşta spor yaptırmak için çalıştıklarını belirterek, "En çok ilgi gören branş olan futbolda genç yeteneklere fırsat sağlamak için seçmeleri düzenledik. Aralarında yetenekli gençler var. Seçmeleri kazananlarla uzun vadeli çalışmak istiyoruz. Böylelikle hem kendileri hem Türk futbolu kazanmış olacak. Belediyespor yetenekliler için köprü vazifesi görecek" dedi.

Kaynak: AA