Bursaspor Yönetimi Timsah Arena Stadı'nı Gezdi

BURSA - Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, "Bursaspor'u sadece Türkiye'nin değil, Avrupa'nın takımı yapmalıyız" dedi.

Bursaspor'un 17 Haziran'da gerçekleşen olağanüstü genel kurulunda göreve seçilen Erkan Körüstan ile yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile yapımı Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından üstlenilen Timsah Arena Stadı'nın inşaatında incelemelerde bulundu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yaptığı açıklamada, stada ilişkin, "185 bin metrekarelik inşaat alanıyla Bursa'nın en büyük yatırımı" değerlendirmesini yaptı.

Bursa'nın dünya markası olması için çalıştıklarını ifade eden Altepe, şunları söyledi:

"Bu noktada Bursa'nın en büyük kozu Bursaspor. Dünyanın birçok stadyumu incelenerek bu proje seçildi. İnşaat çok büyük özen gösterilerek devam ediyor. En ileri teknolojiyle yapılıyor. Her koltuktan saha net bir şekilde görülüyor. Türkiye'de örnek olacak bir stat inşa ediliyor. Bursaspor'un geleceği için çok önemli bir proje. Şu anda ince işçilikleri yapılıyor. Çatı inşaatımız başladı.

Bursaspor'u sadece Türkiye'nin değil Avrupa'nın takımı yapmalıyız."

Bursaspor Başkanı Erkan Körüstan ise Timsah Arena Stadı'ndan çok etkilendiğini belirtti.

Stadın yapımında emeği geçenlere teşekkür eden Körüstan, ""Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve tüm çalışanlara teşekkür ediyorum. Müthiş bir stat olmuş. İnşallah tamamen dolu tribünler önünde coşkuyla yeni şampiyonluklar yaşarız" dedi.

Kaynak: AA