Samet Aybaba, Medical Park Antalyaspor Görüşmesi

ANTALYA - Medical Park Antalyaspor Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, ''Samet Aybaba yüzde 90 kulübümüzün hocasıdır, İnşallah şimdi her şey olumlu gözüyor'' dedi.

Gencer, gazetecilere yaptığı açıklamada, Beşiktaş ile yollarını ayıran teknik direktör Samet Aybaba'nın Hasan Subaşı Tesisleri'ne geldiğini belirterek, görüşmelerine devam edeceklerini, ilerleyen saatlerde konuyu netleştireceklerini söyledi.

Gencer, ''Samet Aybaba ismi kulübümüzle geçiyor. Dün akşam Samet hocamız Antalya'ya geldi ve beraber olduk. Gerekli şartlar üzerine konuşmaya başladık, şu an kesin neticeyi ilerleyen saatlerde alacağız'' dedi.

Samet Aybaba ile görüşmelere kulüp binasında yeniden başlayacaklarını kaydeden Gencer, hoca ile şu ana kadar anlaşılamayan bir konunun olmadığını ve herhangi bir problem yaşanacağını da zannetmediğini ifade etti.

Bir gazetecinin, "Tam anlamıyla Samet hoca ile anlaştınız diyebilir miyiz?" şeklindeki sorusuna Gencer, "anlaştık" demelerinin yanlış olabileceğini kaydetti.

Gencer, ''Samet Aybaba yüzde 90 kulübümüzün hocasıdır. İnşallah şimdi her şey olumlu gözüyor'' dedi.

Gencer, sözlerine şöyle devam etti:

''Samet Aybaba'nın şu an Beşiktaş kulübü ile hiçbir problemi yok. Zaten Beşiktaş ile anlaşarak ayrıldı. Gerekli şartları devam ediyordu. Yeni bir kulüple anlaştığı takdirde Beşiktaş ile olan durumu fesh olacak. Samet hoca eski bir dostumuz, arkadaşımız, kardeşimiz olan bir kişi. Hoca yurt dışındaydı, Kıbrıs'tan geldi. Bizim davet edeceğimizi günü bekledi ve dün geldi. Bugün gerekli detayları konuştuktan sonra transferi bitireceğimizi umuyorum.''

-Transfer çalışmaları sürüyor

Gültekin Gencer, ''Spor Toto Süper Lig'de üç büyük takımda oynamış iki oyuncu ile görüşüyoruz. Biri yerli, biri yabancı olan bu oyuncuların transferini bitirmek üzereyiz'' diye konuştu.

Ömer Şişmanoğlu ile ilgili Beşiktaşla anlaşma sağlandığını ve bu transferin karşılığında siyah-beyazlı takımdan iki oyuncu alacaklarını kaydeden Gencer, bu oyuncuların kim olacağını takımın başına geçecek hocanın belirleyeceğini söyledi.

Kaynak: AA