Motosiklet Tutkunları Manavgat'ta

Antalya'nın Manavgat ilçe Belediyesi’nin düzenlediği 4.Uluslararası Motosiklet Festivali, Boğaz mevkinde başladı.

Motosiklet tutkunları, belediyeye ait 12 dönümlük kamping alanına yerleşirken, Ankara, İstanbul, İzmir, Antalya, Adana, Hatay, Kocaeli, Karaman, Konya, Çorum, İçel, Kütahya, Eskişehir’den 40 motosiklet kulübünün 500’ü aşkın üyesi ilk günde kayıt yaptırdı.

Festival alanında yer alan ünlü motosiklet markalarının standları ile motosiklet kıyafetleri, lastik, ayakkabı, bot satışının yapıldığı standlar renkli görüntüler oluştururken, festival alanı içinde sosyal ihtiyaçların karşılanacağı restoran, kafe, market gibi ayrıntılar da unutulmadı

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen festival alanını ziyaret ederek katılımcılarla sohbet etti. Üç günün sonunda yaklaşık 3 bin motosiklet tutkununun ziyaret etmesinin beklendiği 4.Manavgat Motosiklet Festivali’nin ilçe tanıtımına katkı sağladığını belirten Başkan Sözen, "Katılımcılarımız her geçen yıl daha çok artıyor. Bu yıl 4’üncüsünü düzenlediğimiz festivalde bizler de eksiklerimizi tamamlıyoruz. Türkiye’deki en iyi motosiklet festivalini yapmak için gayret gösteriyoruz. Tüm Manavgat halkımı motosiklet festivalimize davet ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA