Mısır-İngiltere Maçına Doğru

FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası E Grubu'nda mücadele eden Mısır ve İngiltere takımları, yarın Bursa Atatürk Stadyumu'nda oynayacakları karşılaşmaları öncesi basın toplantısı düzenledi.

Mısır 20 Yaş Altı Milli Takımı Teknik Direktörü Rabie Yassin, düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, “İngiltere’ye saygı duyuyoruz. Maça çok iyi hazırlandık. Oynamadan puan hesabı yapmak istemiyoruz. Bu maçtan alınacak puan ile hesap yapacağız. Oyuncularım ile bu maçı çok iyi analiz ettik. Elimize geçen gol fırsatlarını iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Takımımızın kondisyonu konusunda bir sorunu bulunmuyor. Hepsi hazır durumdalar. Yetenekli oyuncularımız var ve sahaya galibiyet için çıkacağız” dedi.

Yassin ayrıca, taraftarların oyuncular için çok önemli olduğunu belirterek, “Yarınki maça taraftarları bekliyoruz” diye konuştu.

"İŞİMİZİ ŞANSA BIRAKMAK İSTEMİYORUZ"
İngiltere Milli Takımı Teknik Direktörü Peter Taylor ise, “Maçın önemi ortada. Rakibimizi çok ciddiye alıyoruz. Şili maçının ikinci yarısında oynadığımız futbol umut vericiydi. İlk maçta oyuncularımız yorgun gözüküyorlardı. Ancak ikinci maçımızda 15 dakika daha olsaydı belki de maçı kazanabilirdik. Bursa, Antalya kadar nemli ve sıcak değil. Bu bizim için bir avantaj olacak. İşimizi şansa bırakmak istemiyoruz. Mısır’ın iki maçını da kaybetmiş olması bizim için bir şey ifade etmiyor. Kaybettikleri iki maçta da iyi bir futbol ortaya koydular” şeklinde konuştu.

"MAÇI DÖRT GÖZLE BEKLİYORUZ"
Mısır’ı ciddiye aldıklarını ifade eden Taylor, “Maçı dört gözle bekliyoruz. Mısır’ın galibiyet için saldıracağını biliyoruz. İki maçı da kazanmış olsalardı daha rahat bir maç olabilirdi. Şili maçındaki performansımızı tekrarlayıp, galip geleceğimize inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA