Kolombiya-el Savador Maçının Ardından

Türkiye'nin ev sahipliğinde düzenlenen FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası C Grubu'nda yapılan maçta Kolombiya El Savador’u 3-0mağlup etti.

Maçın ardından konuşan El Salvador Teknik Direktörü Mauricio Alfaro, grupta güçlü takımlarla oynadıklarını belirterek, "Bugün de Kolombiya gibi zor bir takımla oynadık. Çocuklar için çok olumlu bir turnuva oldu. Bundan dolayı çok mutluyum. Kolombiya çok güçlü bir ekip. Oyunun ritmini ayarlayabilen çok iyi oyuncuları var. Elimizden geleni yaptığımızı düşünüyorum. Ülkemize mutlu dönüyoruz. Bu takıma inanmak lazım" dedi.

Kolombiya Teknik Direktörü Restrepo ise grubu lider bitirdikleri için mutlu olduklarını ifade ederek, "Oynadığımız oyunla El Salvador'u şaşırttık. Elimizden geleni yaptığımızı düşünüyorum. Ülkemize mutlu dönüyoruz. Karşılaşmada topa daha çok sahiptik. Turnuvanın ilerleyen günlerde bu tarz bir oyun sergileyeceğiz. C grubunda takımlar genel olarak şaşırtıcı sonuçlar aldı. Grubu birinci bitirmek istiyorduk. Çünkü birinci olursak Trabzon'a dönecektik. Maçın ilk dakikaları zorlandık. Oynadığımız oyunla El Salvador'u şaşırttık. Bugün Türkiye'nin maçı kazanması grubun çehresini değiştirdi. Tek dezavantajımız oyuncularımızın daha önce gördükleri sarı kartlar" diye konuştu.

Kaynak: İHA