His Yönetim Kurulu Toplantısı

KARABÜK - Türkiye Herkes İçin Spor Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Erdal Zorba, "Biz 3'den 93'e herkese sporu sevdirmeyi amaçladık" dedi.

Karabük Üniversitesinde düzenlenen yönetim kurulu toplantısında konuşan Zorba, kendisiyle barışık, hoşgörülü, ülkenin bütünlüğünü kabullenen insanları kucaklamayı hedeflediklerini söyledi.

İnsanlar arası hiçbir ayrım gözetmediklerini vurgulayan Zorba, "İnsanları kucaklayan, 2020 hayalleri olan, ülkemize gelmesini sahiplenen, gerek ana okulları gerekse üniversitelerdeki bireylere sporu sevdirmek, kabul ettirmek ve uygulatmayı amaç edinen bir federasyonuz. Biz 3'den 93'e herkese sporu sevdirmeyi amaçladık. Yönetim kurulu üyelerimiz gönüllü olarak birçok etkinlikte görev almaya çalışıp, çok büyük emek sarf etti. Herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Zorba, Karabük Üniversitesinin kendilerine çok destek verdiğini, diğer üniversitelere de örnek olacağına inandığını kaydetti.

HİS Yönetim Kurulu Üyesi ve Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Burhanettin Uysal ise insanlar arasında birliği, beraberliği ve kardeşliği pekiştirmenin önemli yollarından birisinin spor olduğunu vurguladı.

Toplantı, basına kapalı devam etti.

Kaynak: AA