Ersun Yanal'ın Fenerbahçe İle Anlaşması

DENİZLİ - Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Denizli Şube Başkanı Bülent Fil, Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Ersun Yanal için "Ersun Hoca'nın ilk çıkış yeri Denizlispor'un alt yapısıdır, Denizlili olarak bununla gurur duyuyoruz" dedi.

Fil, AA muhabirine yaptığı açıklamada, TÜFAD Denizli Şubesine kayıtlı 328 antrenörün olduğunu belirtti.

Fenerbahçe Spor Kulübü ile sözleşme imzalayan Ersun Yanal'ın da derneklerinin üyesi olduğunu ifade eden Fil, "Derneğimize kayıtlı prolisans diploma sahibi 5 teknik direktörden biri de Ersun Yanal'dır. Ersun Yanal'ın antrenörlük hayatı Denizlispor'un PAF takımında başladı.

Doğan Demircioğlu Stadı'nın toprak zemininde çok çalışmıştır Ersun hoca. Daha sonra Sarayköy'ü çalıştırdı. Ersun hocanın ilk çıkış yeri Denizlispor'un alt yapısıdır, Denizlili olarak bununla gurur duyuyoruz. Geçmiş yıllarda Denizli kulüplerinde başarıya ulaşmış birçok arkadaşımız bugün farklı yerlerde görev yapmaktadır" diye konuştu.

Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay da Denizlispor'un altyapısında görev alan ve uzun yıllar Denizlispor'u profesyonel liglerde başarıyla yöneten bir kişinin Fenerbahçe'de görev almasının onur verici olduğunu belirterek, "Denizlispor olarak Ersun Yanal hocamıza başarılar diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA