Bayraklı'da Şampiyonlar Artıyor

Bayraklı Belediyespor masa tenisi takımı, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından düzenlenen organizasyonda İzmir yıldız karması şampiyonu oldu.

32 takımın karşılaştığı turnuvada ferdi müsabakalarda da başarı elde eden Bayraklılı sporcular, çeşitli branşlardaki şampiyonlar gibi ilçenin gururu oldu. Başarılı sporcuları tebrik eden Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, spora yatırım yaptıkça başarının da artacağını kaydetti.

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu'nun İzmir Atatürk Stadı'nda düzenlediği İzmir Yıldız karması müsabakaları 32 takımın katılımıyla gerçekleşti. Birbirinden zorlu mücadelelerin gerçekleştiği turnuvada çekişmeli karşılaşmalar yaşanırken, ferdi yarışmalarda da Bayraklılı sporcular birincilik ve ikincilik elde etti. Kupa ve madalya kazanarak yıldızlar il karmasını müsabakalarını büyük başarıyla tamamlayan sporcular ilçenin de gururu oldu. Karşılaşmalarda mücadele eden Bayraklı Belediyespor sporcuları Ceren Torpan, Simge Arslankaya, Ezgi Karaca’nın oluşturduğu masa tenisi takımı birbirinden zorlu rakipleri yenmeyi başardı ve şampiyonluğu Bayraklı'ya kazandırdı. Daha önce düzenlenen minikler şampiyonasında ikinci olan Bayraklı Belediyespor minikler masa tenisi takımı, yıldızlar takım karşılaşmalarında ortaya koyduğu performansla izleyenlerin takdirini kazandı. 32 kız sporcunun kıyasıya mücadele ettiği ferdi yarışmalarda da Ceren Torpan birinciliği Simge Aslankaya ise ikinciliği elde etti. Karşılaşma sonlarında hem takım yarışmasında hem de ferdi karşılaşmalarda kazandıkları birinciliği doyasıya kutlayan Bayraklı Belediyespor Masa Tenisi takımı Antrenörü Muzaffer Kadri Ayan, “Altyapıda doğru adım atarak sporcularınızı iyi eğitmelisiniz ki başarı gelsin. Bu felsefeyle iki yıldır çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bugün ise çalışmalarımızın meyvesini yiyoruz. Şampiyonluk yolunda başarı kazandıran sporcularımla gurur duyuyorum" dedi.

‘’SPORA YATIRIM YAPTIKÇA BAŞARI DA GELECEK’’
Yıldızlar kategorisinde Şampiyon olan Bayraklı Belediyespor Masa Tenisi takımını kutlayan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ ise, “Birçok branşta büyük küçük demeden spor yaptırıyoruz. Masa Tenisi takımız 2 senelik geçmişi olmasına rağmen büyük başarı kazanarak şampiyon oldu. Kızlarımızı ve onları yetiştiren antrenörleri kutluyorum. Sporun ve sporcunun her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Biz belediye olarak spora her zaman yatırım yapacağız. Yatırım yaptıkça da başarılar kendiliğinden gelecektir” diye konuştu.

Kaynak: İHA