Antalyaspor Kulübü Derneği Genel Kurulu

ANTALYA - Antalyaspor A.Ş.'nin yüzde 59,6 hissesine sahip Antalyaspor Kulübü Derneği'nin yeni başkanı Nafiz Tanır oldu.

Antalyaspor Kulübü Derneği'nin Genel Kurulu Hasan Subaşı Tesisleri'nde gerçekleştirildi.

Genel kurula, dernek eski başkanı Hasan Akıncıoğlu, Medical Park Antalyaspor Kulüp Başkanı Gültekin Gencer ile dernek üyeleri katıldı.

Hasan Akıncıoğlu'nun dernek başkanlığı için aday olmayacağını açıklaması üzerine Nafiz Tanır liste çıkardı. Listenin oylanmasının ardından Tanır, oy çokluğu ile Antalyaspor Kulübü Derneği'nin başkanı oldu

Burada konuşan eski Başkan Hasan Akıncıoğlu, kulüp başkanlığı görevinden ayrıldıktan sonra derneğin başkanlığına da aday olmayacağını açıkladığını hatırlattı. Altyapı tesislerinin sağlanması için herkese görev düştüğünü kaydeden Akıncıoğlu, Antalyaspor'un belediyelerin, özel kuruluşların, her kesimin katkısına ihtiyacının olduğunu vurguladı.

-''Antalyaspor sevdasını daha da büyütmek için buradayız"

Yeni Başkan Tanır yaptığı konuşmada, şehre ve takıma en iyi şekilde hizmet etmek istediğini belirterek, ''Antalyaspor sevdasını daha da büyütmek için buradayız. Kulüp derneğinin bazı hassasiyetleri var. Antalyaspor Kulübü Derneği Antalyaspor'un isminin anasıdır. Antalyaspor ismini aldığımız noktadan daha yukarıda bir seviyeye getireceğiz'' diye konuştu.

Başkan Tanır'ın yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu:

''İsmail Ömer Bilal, Levent Barut, Ziya Erbaş, Şefik Öz, Emin Murat Süğlün, Tahsin Aksoy, Kadri Cengaver, Cem Oğuz, Can Saraçoğlu, Aşkın Çomakoğlu."

Kaynak: AA