17. Akdeniz Oyunları'nda Bocce başarısı

Mersin'de düzenlenen 17.Akdeniz Oyunları Bocce’de ülkemiz büyük başarı sağladı. Bocce de çift bayanlar kategorisinde ülkemizi temsil eden Benay Gündüz ve Deniz Demir çifti, ülkemize gümüş madalya kazandırarak gururumuz oldu.

Bocce Raffa Çiftler mücadelesinde ülkemizi temsil eden Benay Gündüz ve Deniz Demir ikilisi finalde güçlü rakibi İtalya ile yarışarak büyük bir mücadele gösterdi. İtalya ile karşılaşan milli sporcularımız ilk başta 9-2 geriye düşmelerine rağmen, mücadeleyi elden bırakmayarak 10-9'luk sonuçla farkı 1'e indirdi. Oyunun son bölümünde çok çekişmeli bir maça imza atan millilerimiz skoru 12-11'le tamamlayarak Raffa Çiftler Kategorisi'nde gümüş madalyayı ülkemize kazandırdı.

ALTIN MADALYA İÇİN KOŞACAK

Volo Basamak müsabakasında milli sporcumuz Seda Geridönmez ise 43 atışta 33 vuruşla yarı finale katılmaya hak kazandı. Bugün saat 17.00'da Volo Basamak finalde milli sporcumuz Seda Geridönmez altın madalya için koşacak.

Bocce müsabakalarını yerinde izleyen Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyon Başkanı Dr.Ahmet Recep Tekcan, milli sporcularımızı tebrik ederek, "Bizlere bu gururu yaşattıkları için hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bugün Volo Basamak müsabakasında finalde yarışacak olan milli sporcumuz Seda Geridönmeze ise başarılar diliyorum." dedi.