Fenerbahçe ve Beşiktaş'a Verilen Men Cezası

MUĞLA - Türkiye Futbol Federasyonu Eski Disiplin Kurulu Asbaşkanı Avukat Remzi Kazmaz, Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye verilen Avrupa kupalarından men cezasıyla ilgili, "Fenerbahçe ve Beşiktaş için tahkimden gelecek olan kararların da pek olumlu olacağını zannetmiyorum" dedi.

Bodrum'da gazetecilere açıklamalarda bulunan Kazmaz, Türk sporu için kara günlerin yaşandığını ve UEFA'nın vermiş olduğu kararların bir deprem etkisine yaptığını söyledi.

Artçı depremlerin Türk sporu üzerindeki etkilerinin ise gelecek günlerde görüleceğini belirten Kazmaz, "Bu olayın spor üzerinde yaratacağı etkileri olumsuz olacağından, şimdiden tedbirleri almak gerekiyor. Öncelikle tahkime başvuran Fenerbahçe ve Beşiktaş için gelecek olan kararların da pek olumlu olacağını zannetmiyorum. Umarım bu konuyla ilgili Beşiktaş'ın cezası silinip, Fenerbahçe'nin cezasının da ikiye indirilmesi bana göre en olumlusu" diye konuştu.

Bütün bu yaşananların sorumlusunun bir önceki federasyon yönetiminin olduğunu iddia eden Kazmaz, şöyle devam etti:

"Mehmet Ali Aydınlar zamanında başlayan ve günümüze kadar gelen birçok olayın hatalar zinciri içerisinde bulunan TFF'dir. Bu nedenle federasyonun önümüzdeki günlerde bu işlerin daha olumluya gidebilmesi için derhal istifa etmesi gerekir. Önemli olan bu işi milat bilip yapmış olduğumuz yanlışları düzeltmek için biran önce hareket etmeliyiz ve artçı depremlerin önünü almalıyız."

Kaynak: AA