Aydınspor 1923 Oynayan Futbolcuları Alacak

Spor Toto 2. Lig takımlarından Aydınspor 1923 Sportif Direktörü Ali Aydın, “Geçtiğimiz sezon 30 maç ve üstü oynamış oyuncular alacağız” dedi.

Transfer çalışmalarını sürdüren Aydınspor 1923 Sportif Direktörü Ali Aydın, transfer çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.

Transferde ince eleyip sık dokuduklarını kaydeden Ali Aydın, “Aydınspor 1923, şu anda futbolcu arayan kulüp değil, aranan kulüp durumunda. Hocamızı, yöneticilerimizi arayan çok sayıda futbolcu var” dedi.

3. Lig’de şampiyon olan takımın iskeletini koruduklarını, bu oyuncuların üzerine Süper Lig ve PTT 1. Lig tecrübeleri bulunan beş oyuncu transfer edeceklerini belirten Aydın, “Şu anda görüşmelerimiz sürüyor. Yarın bir oyuncuya imza attırabiliriz. İlerleyen günlerde neler olacağına bakacağız. Geçtiğimiz sezon 30 maç ve üstü oynamış oyuncular alacağız” şeklinde konuştu.

Aydınspor 1923 ile 2+1 yıllık anlaşma imzaladıklarını hatırlatan tecrübeli teknik direktör Hüsnü Özkara ise, Aydınspor 1923 için rakiplerin önemli olmadığını söyledi.

‘Rakiplerimizin değil, bizim ne yapacağımız önemli’ diyen Özkara, “Aydın’dan yılda 10-15 kez geçiyordum. Şirin ve güzel bir şehir. Aydınspor 1923’e imza attıktan sonra futbol camiasından çok arkadaşım aradı ve tebrik etti. Aydın’dan söz ederken hep olumlu konuştular. Aydınspor’un futbol camiasında önemli yeri olduğunu gördüm. İnşallah üç yılın sonunda iyi bir takım oluruz ve hedeflerimize ulaşırız” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA