Yunanistan, Mali İle Berabere Kaldı

Türkiye'nin ev sahipliğinde düzenlenen FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası D Grubu'nda yapılan dördüncü maçta Yunanistan ile Mali 0-0 berabere kaldı.

Maçın ardından konuşan Mali Teknik Direktörü Moussa Keita, Yunanistan'a karşı geliştirdikleri atakları tamamlayamadıklarını belirterek, “3 puan için geldik. Kazanmak için her şeyi yaptık ama maç berabere bitti. Elimize geçen fırsatları değerlendiremedik. Önümüzdeki maçtan 3 puan almak istiyoruz. Bunun için çalışacağız" dedi.

Cuma günü Meksika karşısında mutlak galibiyetle ayrılacaklarını vurgulayan Keita, Meksika'yı çok tanımadığını, tek istediğinin bu maçtan 3 puanla ayrılmak olduğunu söyledi.

Yunanistan Teknik Direktörü Kostas Tsanas, çok kuvvetli bir takıma karşı oynadıklarını kaydederek, “Beklediğimiz gibi bir oyun oldu. Çok zor geçti. Bir sürü pozisyonumuz oldu, değerlendiremedik. Mali de pozisyonlarını değerlendiremedi. Öyle bir maçtı ki iki takım da kaybetmek istemiyordu. Ancak sıkıntı bu gece Mali değildi, bizim kötü oyunumuzdu. Unutulmamalıdır ki bu gece istediğimizi aldık. Hedefimize yönelik bir adım attık. Oynadığımız iki maç zor geçti. Paraguay maçı da bu maçlar gibi zor olacak. Üçüncü maç hem Paraguay hem de bizim için çok önemli. Alacağımız sonuç yerimizi belirleyecek" diye konuştu.

Kaynak: İHA