Voleybolda Şampiyonlar Set Vermedi

Ödemiş Belediyesi’nce bu yıl 4.’sü düzenlenen Voleybol Turnuvası, önceki akşam oynanan final maçlarıyla sona erdi.

Kızlarda Ödemiş Gençlik Yıldız Kız Takımı, erkeklerde de Altınova Şeker, rakiplerini set vermeden yenerek şampiyon oldu.
Salı Pazarı’nda 12 Haziran’dan bu yana devam eden turnuvanın final gecesinde ilk heyecan kızlar kategorisinde yaşandı. Ödemiş Gençlik Yıldız Kız Takımı, Halk Eğitimi Merkezi takımıyla kozlarını paylaştı.

Ödemiş Gençlik karşısında setlerin ilk bölümlerinde etkin olan Halk Eğitimi Merkezi bir türlü devamını getiremedi. Aleyna’nın da etkili oyunuyla geriye düştüğü setleri çeviren ve farkı açan Ödemiş Gençlik sahadan 3-0 üstün ayrıldı. Bordo-mavililer ilk seti 25-21, ikinci seti 25-17, üçüncü seti de 25-19’luk skorlarla hanesine yazdırdı.

Erkekler finalinde de Altınova Şekerspor ile Coşar Mühendislik takımları karşı karşıya geldi. Altınova’nın rakibine şans tanımadığı karşılaşma da 3-0 sona erdi. İlk seti 25-19 üstün tamamlayan Altınova, ikinci seti 25-18, üçüncü seti de 25-17 kazanmasını bildi. Centilmenliğin ön planda olduğu turnuva sonrasında şampiyon olan ekipler büyük sevinç yaşadı.

Final maçlarını daire amirleriyle birlikte izleyen Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin, sporun en güzel mücadelelerinin halkın katılımıyla düzenlenen turnuvalarda yaşandığını belirtti.

Keskin, bundan sonra da turnuvaların sayısını artırarak devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Keskin daha sonra kızlar kategorisinde şampiyon olan Ödemiş Gençlik Yıldız Kız Takımı’na, ikinci olan HEM takımına ve üçüncü olan Ödemiş Gençlik Genç Kız Takımı’na madalya ve kupalarını verdi. Erkeklerde şampiyon olan Altınova Şekerspor’a kupa ve madalyalarını İşletme ve İştirakler Müdürü Hasan Kıral, ikinci olan Coşar Mühendislik takımına kupa ve madalyalarını Mali Hizmetler Müdürü Ufuk Kızılar, üçüncü olan EA İnşaat takımına da kupa ve madalyalarını Zabıta Müdürü Hüseyin Sav takdim etti.

Turnuvanın en centilmen takımı seçilen Gereli Kooperatifi’ne de plaket ve madalyalarını, CHP’li Belediye Meclis Üyesi Kadir Coşar takdim etti. 12 gün boyunca devam eden turnuva hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından son buldu.

Kaynak: İHA