Tribün Lideri Paşa Erbaş'dan Milli Maça Davet

Trabzonspor tribün lideri Paşa Erbaş, U20 Milli Takımın 28 Haziran Cuma günü Avustralya ile oynayacağı müsabakaya bütün Trabzonluları davet etti.

El Salvador karşısındaki tribünlerin kendilerine yakışmadığını belirten Erbaş, organizasyon eksikliği his ediliyor ama bizimle diyalog halinde olsalardı tribünler daha coşkulu olurdu ifadesini kullandı.

Türkiye'de düzenlenen FIFA 2013 U20 Kupası'nda yer alan U20 Milli Takımın turnuvadaki üçüncü maçında karşılaşacağı Avustralya maçı öncesi Trabzonspor tribün lideri Paşa Erbaş, Trabzon’lu taraftarları müsabakaya davet etti. Kolombiya mağlubiyetinin ardından ardından Avustralya maçının büyük bir önem taşıdığına söyledi.

Hüseyin Avni Aker Stadyumunda U20 Milli Takımın El Salvador takımıyla oynadığı maçta tribünleri gördüğünde çok üzüldüğünü belirten Erbaş, "U20 Milli takımın Trabzon’da boş tribünlere oynaması bizleri gerçekten çok üzdü. Futbol beşiği olan Trabzon’da böyle bir görüntünün olması birilerini düşündürmeli. Milli takımımızın mücadele ettiği her sahada biz takımımızı her zaman destekleriz. Trabzon halkı da bu konuda hassas hareket ederek Milli takımını Avustralya karşısında oynayacağı maçta kendisine yakışır bir şekilde destekleyecektir" dedi.

El Salvador karşısında tribünlerin kendilerine yakışmadığını Trabzon halkının Avustralya müsabakasında takımına gereken desteği vereceğine inandığını belirten Erbaş, “Organizasyonun taraftar ayağını bize bırakmış olsalardı Milli takımımız daha coşkulu taraftarlar önünde oynardı. Turnuvada organizasyon eksikliği his ediliyor ama bizimle diyalog halinde olsalardı tribünler daha coşkulu olurdu. Bayrak bile dağıtılmadı. Biz bunu seve seve yapardık. Yeter ki organizasyonla ilgili olarak önümüze tıkamasınlar" ifadesini kullandı.

Kaynak: İHA