Tbf Mersin'de Toplandı

MERSİN - Türkiye Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Haziran ayı olağan toplantısını İçel'de gerçekleştirdi.

17. Akdeniz Oyunları kapsamında Türk milli takımının Sırbistan ile yapacağı final maçını izlemek için kentte bulunan TBF Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Demirel ve yönetim kurulu üyeleri, Haziran ayı olağan toplantısını Macit Özcan Spor Tesisleri'nde yaptı.

Toplantı öncesi İçel Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

Federasyon Başkanı Turgay Demirel, İçel'in gerek erkeklerde gerekse de kadınlarda basketbol liginde temsil edildiğini belirterek basktetbola katkılardından dolayı Özcan'a teşekkür etti.

Macit Özcan da sporun tüm branşlarına ilgisi olduğunu vurgulayarak şöyle konuştu:

"Ancak basketbol maçlarını izlerken ayrı bir heyecan duyuyorum. Belediye olarak kısıtlı bir bütçeyle hem erkek hem de kadın basketbol takımımızla İçel'i en üst seviyede temsil etme başarısını gösteriyoruz. Öyle ki 2009 yılında kadınlarla aldığımız Cumhurbaşkanlığı Kupası bunun en basit örneği. Aynı zamanda Basketbol Federasyonu yönetim kurulu üyesi de olan başkanvekilim Erol Ertan ile İçel basketbolunun daha da ileriye gitmesi için çalışıyoruz. Bundan sonraki süreçte de bu desteğimiz mutlaka devam edecektir."

Kaynak: AA