Müjdat Gürsu, Veteranlar Maçıyla Anıldı

1992-1994 dönemlerinde Samsunspor forması giyen milli futbolcu Müjdat Gürsu, ölümünün 19. yıl dönümünde adına düzenlenen özel programla anıldı.

Nuri Asan Tesislerinde düzenlenen programda Samsunspor Veteran Takımı ile Silivrispor Veteran Takımı arasında yapılan maçla anılan programa Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar, Samsunspor Yönetim Kurulu Üyeleri, Silivrispor Futbol Şube Sorumlusu Doğan Özkoç, Müjdat Gürsu’nun ağabeyi Müfit Gürsu, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Samsun Bölge Müdürü İbrahim Güven izledi.

1992-1993 sezonunda Bandırmaspor’dan Samsunspor’a transfer olan Müjdat Gürsu, oynadığı 31 maçta 3 gol attı. 1993-1994 sezonunda ise İsmail Uyanık başkanlığında Gigi Multescu yönetiminde Serkan Aykun, Ahmet Yıldırım ve Ertuğrul Sağlam gibi Türk futbolunun önemli isimleriyle beraber forma giydiği 24 maçta oynadı. Futbolu ve fiziksel olarak Ronald Koeman’a benzetildiği için arkadaşları arasında lakabı Koeman Müjdat olarak anılıyordu.

Program anısına Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar, Silivrispor Futbol Şube Sorumlusu Doğan Özkoç, Müjdat Gürsu’nun ağabeyi Müfit Gürsu, TFF Samsun Bölge Müdürü İbrahim Güven birbirlerine çeşitli hediyeler verdi.

Kaynak: İHA