Bismil Belediyespor’da Yeni Dönem

Bismil Belediyespor, takımın başına Tevfik Aktutan'ı getirdi.

Geçen sene Bölgesel Amatör Ligi'nden (BAL) düşerek taraftarını üzen Bismil Belediyespor yeni sezon için şimdiden kolları sıvadı. İlk olarak takımın başına Tevfik Atutan’ı getiren yönetim yeni sezon için yeni transferler yapmaya hazırlanıyor.

Haziran ayı sonuna doğru yapılacak kongrenin ardından transfer çalışmalarını hızlandıracak olan yönetim, etkili transferler yapmak istiyor. Bismil halkının ve yönetimin takıma sahip çıkmaya çağıran Tevfik Aktutan, "Yıllarca amatör ve profesyonel futbol hayatımın ardından birçok takımda teknik direktörlük yaptım. Vazifem gereği bulunduğum Bismil’de bana teklif edilen teknik direktörlük teklifini geri çeviremedim. Bu konuda bana yardımcı olan tüm dostlarıma teşekkürlerimi sunuyorum. İlk geldiğim günden itibaren elimden geldiğince sorunları anlamaya ve bunlara çözüm üretmeye çalıştım. Özellikle Bismil Belediyespor’un altyapıdan gelen oyuncu potansiyeli bulunmuyor. Bu ilerisi için sıkıntılı bir durum.Bu sorunu kısa vadede çözüme kavuşturmak elbette imkansız. Ama bunun için ilk etapta yaz okulları açmaya karar verdik.

Ve de bu kurslarımızı 17 Haziran 2013 tarihi itibariyle başlattık. Bunun haricinde ileriye dönük olarak hedeflerimiz arasında bütün yaş kategorilerinde müsabakalara katılmak olacak. Bu konuda iddialıyız. Tabi bunlar uzun ve yorucu bir çalışma gerektiriyor. Şu an Bismilli olup bizde oynayan oyuncu sayısı beş altı kişiden ibaret. Bunlara takviye gerekiyor. Eksik olan taraf aslında takım ruhunun oluşturulamaması. İşte biz teknik ekip ve yardımcılarımız Bayram Metin, Raif Kudat ve İshak Kaya ile Bismil Belediyespor’da eksik olan noktaları bulup bunlara çözüm üretmeye çalışacağız. Ben ekibime güveniyorum. İşte bu noktada Bismil halkından bizlere destek olmalarını istiyoruz. Bismil Belediyespor’u elimizden geldiğince en üst sıralara çıkarmayı hedefliyoruz" dedi

Kaynak: İHA