Veteranlardan Kötü Kapanış

Altı takımın mücadele ettiği ligde Kayseri Veteranlar son maçta Konya ekibine 4-0 yenildi ve ligi sezonu dördüncü olarak kapattı.

Bu yıl ilk kez düzenlenen Orta Anadolu Masterler Futbol Ligi, geçtiğimiz Cumartesi günü oynanan maçlarla sona erdi.

Ligin son hafta maçları Silifke Şehir Stadı’nda yapıldı. Altı takımın katılımı ile oynanan lig sonunda Konya ekibi şampiyon olurken, ikinciliği Niğde, üçüncülüğü Kırşehir ve dördüncülüğü ise Kayseri ekibi oldu. İçel ekibi ligi beşinci bitirirken, Yozgat ekibi ise altıncı oldu.

Lige iyi başlayan, iyi sonuçlar alan ve şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olan Kayseri Masterler Kulübü takımı ise evindi aldığı Niğde yenilgisi ile şansını kaybetmiş ve son maçında Konya karşısına çıkmıştı. Ligin ilk yarısında Kayseri’de yendiği rakibi karşışına İlker Gökdemir, Ahmet Yıldız, Bekir Özdemir, Mükremin Cebe, Abdullah Gül, Ahmet Behiç Salt Mutlu Önal, Arif Berk, Tekin Şahin, Muhammet Tanbay, İbrahim Uyan onbiri ile çıkan Kayseri Veteranlar bu maçtan 4-0’lık yenilgiyle ayrıldı. Ali Adıgüzel, Osman Özdemir ve Necdet Çelik’in yönettiği maçta ayrıca Emir Gül, İshak Kattaş, Rıdvan Şirvani, Abdullah Ürk, Mustafa İpiçürük’de oyuna giren isimler oldu. Bekir’in kırmızı karı nedeni ile uzun süre 10 kişi oynayan Kayseri ekibinde teknik sorumlu Reşat Özdemir’de son maçına çıkmış oldu.

Kaynak: İHA