Sek 3. Şampiyonası

YALOVA - Çocuk Oyunları ve Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından düzenlenen, Çocuk Oyunları Mendil Kapmaca ve Sek-Sek Türkiye 3. Şampiyonasında Termal Ortaokulu, Marmara Bölgesini temsil edecek.

Çocuk Oyunları Mendil Kapmaca ve Sek-Sek Şampiyonasının 3'üncüsü İstanbul Haldun Alagaş Spor Salonu'nda İstanbul Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle yapılacak.

Şampiyonaya Türkiye'den 60 ilin katılımıyla bölgelerden 1'inci olan Erzurum, Batman, İçel, Isparta, Konya, Aydın, Yalova, Kayseri ve Diyarbakır illerinden takımlar katılacak. Turnuvayla ilgili teknik toplantının 26 Haziran'da Atatürk Fen Lisesi Konferans Salonu'nda yapılacağını belirten ÇOSKK MKF İl Başkanı İsmail BALOĞLU, "Şampiyonanın eleme turları 27-28 Haziran'da Çekmeköy Alikuşçu Ortaokulu Spor Salonu ve Nesrin Uçmaklıoğlu Lisesi Spor Salonunda yapılacak. Final karşılaşmaları ise 29 Haziran'da Ümraniye de Haldun Alagaş Spor Salonu oynanacak" dedi.

Termal Ortaokulu'nun Türkiye Şampiyonasında favori olduğunu vurgulayan Baloğlu, şöyle konuştu:

"1 Haziran'da Balıkesir'de düzenlenen Marmara Bölge Şampiyonasında oyun liderliklerini Esra Ersungur ve Fatmanur Altındal'ın yaptığı Termal Ortaokulu takımı bölge şampiyonu olmuştu. Marmara Bölgesini temsil edecek Termal Ortaokulunu Türkiye Şampiyonasında favori takım olarak görüyoruz. Desteklerinden dolayı Yalova il Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yurtman, Termal İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali İnan ve Termal Belediye Başkanı İsmail Atik'e teşekkür ediyoruz."

Baloğlu, ÇOSKK Türkiye Şampiyonasının 30 Haziran'da boğaz turu ve tarihi yerlerin gezilmesi ile sona ereceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA