Paraguay, Meksika Maçının Ardından

Türkiye'nin ev sahipliğinde düzenlenen FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası D Grubu'nda yapılan üçüncü maçta Paraguay, Meksika’yı 1-0 mağlup etti.

Maçın ardından konuşan Meksika Teknik Direktörü Sergio Almaguer, "Kazanmak için çıktığımız maçta kötü bir sonuç aldık. Aldığımız bu sonuç bizim için bir ders niteliğinde olması lazım. Bu maç için iyi şeyler söyleyemeyiz. Oynadığımız bu futbol aslında bizim gerçek oyunumuzu yansıtmıyor. İyi bir hazırlık dönemi geçirmemize rağmen ne yazık ki iki maçımızı da kaybettik. Bir sonraki alacağımız 3 puanda yeterli olmayacak" dedi.

Paraguay Teknik Direktörü Victor Genes ise, “Bugün grubun yarısını geçtiğimizi düşünüyorum" diyerek, "Önümüzde bir maç daha var. Meksika’dan çok çok iyi olduğumuzu söyleyemem ama aynı gibi mücadele ettik. Şanslı olduğumuz zamanlar vardı. Geçtiğimiz toplantıda da söylediğim gibi bugün defans yapan maçı alacaktır. Sonuç itibariyle maçı kazanan taraf biz olduk. Çok mutluyuz. Grup aşaması için yolun yarısını tamamladığımızı düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Paraguay takımının gölcü oyuncusu Derlis Gonzalez gol attığı için mutlu olduğunu kaydederek, “Ramirez ile uzun zamandan peridir oynuyoruz. Bir birimizi çok iyi tanıyoruz. Bu posizyonu çok çalışmıştık. Gerçekten çok güzel bir pas attı. Kendisini buradan tebrik ediyorum. Gerçekten golün yarısı ona aitti” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA