Manisa'da Kuruluşlar Arası Futbol Turnuvası

MANİSA - Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı kuruluşların katılımıyla düzenlenen "2013 Kuruluşlar Arası Futbol Turnuvası" final maçları ile sona erdi.

Manisa Yetiştirme Yurdu halı sahasında düzenlenen turnuva final müsabakalarına, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Konan, Emniyet Müdürü Yunus Çetin, Vergi Dairesi Başkanı Yılmaz Çakan, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Manisa Şube Başkanı Mehmet Can, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Manisa Şube Başkanı Tekin Tatlıcıoğlu, Manisa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı İsmail Aydın katıldı.

Final maçları öncesinde konuşan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Konan, bu yıl 6. kez düzenlenen turnuvanın, kuruluşlardaki çalışanların spor yoluyla tanışma, kaynaşma, işteki moral ve motivasyonunu arttırma amacıyla düzenlendiğini bildirdi.

Konan, "Kendisi mutlu olmayan ve kendisi ile barışık olmayan kişinin sorunlu kesimlere hizmet vermesi düşünülemez. Zor Koşullarda görev yapan personelimizin futbolda da birlikte olup, eğlenebildiğini bu turnuva ile bir kez gördük. İnşallah gelecek yıllarda da bu turnuvamız devam edecektir" dedi.

Akhisar Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü birinci tamamladığı turnuvaya, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Akhisar Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü, Kula 80 Yıl Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü, Soma Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü, Turgutlu Huzurevi Müdürlüğü, Yetiştirme Yurdu Müdürlüğü takımları katıldı.

Dereceye giren takımlara katılım belgeleri, madalya ve kupaları Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Konan ve diğer protokol üyeleri tarafında verildi.

Kaynak: AA