Bitlis Su Sporları Şenliği, 29 Haziran’da Başlıyor

Üçte ikisi Bitlis il sınırları içerisinde bulunan Van Gölü’nde düzenlenen Bitlis Su Sporları Şenliği’nin dördüncüsü 29 Haziran’da başlıyor.

3 gün sürecek etkinlikler, Bitlis’in Van Gölü sahilinde bulunan Tatvan, Ahlat ve Adilcevaz ilçelerinde gerçekleştirilecek. Bitlis-Van Su Sporları Şenliği’nde, plaj futbolu, plaj voleybolu, dragon, bisiklet, yelken, su kayağı, kano, kürek ve yamaç paraşütü yarışları yapılacak.

DÜNYACA ÜNLÜ “STARS OF FLORİDA” GRUBU GÖSTERİ YAPACAK
Etkinlikler kapsamında, su akrobasisinde akla gelen ilk grup olan ve dünyanın en iyi kayakçılarından oluşan ABD’li grup “Stars of Florida” bir gösteri sunacak. Japonya’dan Ortadoğu’ya birçok ülkede büyüleyici gösteriler yapan “Stars of Florida”, her gösterisinde hazırladığı özel koreografilerle su kayağının bütün stillerini sergiliyor. “Stars of Florida”, Van Gölü’nde yapacağı gösteride de sürpriz şovları ile konuklarını büyüleyecek.

BURAK KUT, TATVAN SAHİLİ’NDE KONSER VERECEK
Bitlis Su Sporları Şenliği’nde halk konserleri de düzenlenecek. Program kapsamında, ünlü şarkıcılar Burak Kut ve Servet Kocakaya Tatvan sahilinde konser verecek.

Kaynak: İHA