Baransu'dan Fenerliler'i çıldırtacak fotoğraf

Mehmet Baransu, UEFA'nın Fenerbahçe'ye verdiği cezaya ilginç bir göndermede bulundu.

3 Temmuz'da başlayan şike süreciyle birlikte Fenerbahçe aleyhinde yapmış olduğu açıklamalarla gündeme gelen Taraf yazarı Mehmet Baransu, UEFA'nın Fenerbahçe'ye verdiği ceza sonrası Trabzonspor atkısıyla çektirdiği fotoğrafı twitter hesabından paylaştı.

TÜRK FUTBOLUNDA DEPREM


Türk futbolu, 3 Temmuz'dan sonraki en büyük depremle sarsıldı. Beşiktaş ve Fenerbahçe kulüplerini Disiplin Kurulu'na sevk eden Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA) kulüplerimizi Avrupa kupalarından men etti.

BEŞİKTAŞ'A 1 YIL CEZA


12 sayfalık karar metnine göre, Beşiktaş 1 yıl men cezası alırken Tayfur Havutçu ve Serdal Adalı suçsuz bulundu. UEFA Tayfur Havutçu ve Serdal Adalı için müfettişlerinden ek rapor talep etti.

FENERBAHÇE'YE 2+1 YIL CEZA


Fenerbahçe'ye ise 2+1 yıl Avrupa kupalarından men kararı aldı. Böylece sarı lacivertli kulüp 2 yıl Avrupa kupalarına gidemezken 5 yıl içerisinde benzer bir problem olması durumunda 1 yıl daha Avrupa kupalarına katılamayacak.

BARANSU FENERLİLER'İ ÇILDIRTACAK


UEFA tarafından verilen cezalar sonrası Mehmet Baransu'nun resmi Twitter hesabından Trabzon spor atkısıyla çektirdiği fotoğraf Fenerbahçe taraftarını çıldırtacak cinsten.

İşte Baransu'nun paylaştığı o kare;