Onur Okan’la Devam…

Fethiyespor’un yıldız oyuncusu Onur Okan ile 2 yıl için anlaşma sağlandı.

İsmail Öztürk başkanlığındaki transfer komitesiyle Onur Okan arasında yapılan görüşme neticesinde anlaşma sağlanırken 2012-2013 sezonunda 11 gol atan Onur Okan “PTT 1.Lig’de hedefimiz herkesin izlemekten keyif alacağı Fethiyespor’a katkı sağlamak olacak” dedi.

2013-2014 sezonunda PTT 1.Lig’de mücadele edecek olan Fethiyespor’da transfer çalışmaları devam ediyor. 1 Temmuz’da başlayacak olan yeni sezon hazırlıkları öncesinde gerek iç gerekse dış transferde görüşmeleri sürdüren Fethiyespor transfer komitesi Onur Okan ile anlaşma sağladı.

3 Sezondur Fethiyespor formasını giyen Onur Okan geçtiğimiz sezon attığı 11 golle Fethiyespor’un şampiyonluğuna önemli katkılar sağlamıştı. Özellikle play-off maçlarında ortaya koyduğu başarılı performans ile izleyenlerin büyük beğenisini kazanan Onur Okan transfer komitesi ile yaptığı görüşme sonrasında yaptığı değerlendirmede “Fethiyespor’da kalmaktan dolayı mutluyum. İyi bir takımımız var. Son yıllardaki yükselen grafiğimizi PTT 1.Lig’e yükselerek taçlandırmıştık. Şimdi işimiz daha zor ama biz inanan bir ekibiz. Bu ligde de en iyi şekilde mücadele edeceğiz ve Fethiye’yi iyi bir şekilde temsil edeceğiz” dedi.

2010-2011 sezonun ikinci yarısında Fethiyespor’a transfer olan Onur Okan lacivert-beyazlı formayı giydiği üçüncü sezonunda şampiyonluk yaşadı. 2012-2013 sezonunda 33 maçla takımın en çok forma giyen ismi olan Onur Okan 11 golle takımın gol yollarındaki etkili isimlerinden birisi oldu

Kaynak: İHA