Fikret Orman, İnönü Stadı’ndaki Çalışmaları İnceledi

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, yıkılmakta olan BJK İnönü Stadı’nı ziyaret ederek, çalışmaları inceledi.

Bugün öğlen saatlerinde BJK İnönü Stadı’na giden Başkan Orman ve 2. başkan Ahmet Nur Çebi, yetkililerden gelinen durum ile ilgili bilgiler aldı. Orman ve Çebi, bir süre yıkım faaliyetlerini izledi.

Burada kulübün televizyonuna bir açıklama yapan Fikret Orman, heyecanlı olduğunu belirterek, “Bu stadı yapmak için yıkıyoruz. Yeni bir stat yapacağız. Çok geç kaldık, artık biraz hızlanacağız; aslında biraz da bunun için heyecanlıyım. Stadımızın yeni halini düşünüyorum, Allah’ın izniyle çok güzel bir stat yapacağız. Bunun içinde içimde biraz heyecan var. Burada çok günlerim geçti. Stadın her yerinde oturmuşumdur; alt katında, üst katında. Benim zamanımda Yeni Açık'ta ‘Pala’ adında bir amigomuz vardı. Söylediğim gibi bu stadın her yerinde anılarım var. Bu stadın beton kalitesi rezalet üstü bir durumda, bizim çağımıza yakışmıyor. Bir an evvel yeni stadımızı yapacağız” dedi.

“SÖYLEYECEĞİMİZ SÖYLEDİK TOP UEFA’DA”
UEFA süreci hakkında da konuşan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, “Savunmamız iyi geçti. Savunabileceğimiz kadar her şeyi savunduğumuza inanıyorum. Serdal Adalı Bey’in ve Tayfur Havutçu hocamızın da orada bulunması ve savunmalarını kendilerinin yapması iyi oldu. Beşiktaş ailesi olarak gittik ve söyleyeceklerimizi söyledik, artık top onlarda. Bir gün sonra her şey ortaya çıkacak” ifadelerini kullandı.

AHMET NUR ÇEBİ: “BEŞİKTAŞ’IN BU UEFA SÜRECİNDE SUÇU OLMADIĞINA İNANIYORUM”
Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi ise, Beşiktaş’a yakışır bir stat beklediklerini vurgulayarak, “Ben sadece taraftar değilim biliyorsunuz. Mutlu bir burukluk var diyelim tarifini öyle yapalım, sonuçta buralarda Beşiktaş'a yakışır bir yapılaşma ortaya çıkacağını bekliyoruz. O günleri Allah bize göstermeyi nasip etsin. Beşiktaş’ın bu UEFA sürecinde suçu olmadığına inanıyorum, dolayısı ile bunun ortaya çıkmasını bekliyorum. İnşallah beklediğimiz gibi de olur, sonuçta bu sürecin sonunda kararı biz vermiyoruz, başka bir kurum ve onların kurulları verecek. Bu süreçte aklı selim karar verirler ve inşallah. Beşiktaşımız bu işten zarar görmeden çıkar” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA