Pazarspor Kulübü Başkanlığına Hüseyin Yangın Yeniden Seçildi

RİZE - Pazarspor Kulübü Başkanlığına Hüseyin Yangın, yeniden seçildi.

Spor Toto 2. Lig'in yeni ekiplerinden Pazarspor'un olağan genel kurulu, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü konferans salonunda yapıldı. Kongreye, Kaymakam Selçuk Aslan, Belediye Başkanı Ahmet Basa, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Halil Pehlivan ve delegeler katıldı.

Divan başkanlığını Naci Atabey'in yaptığı genel kurulun ardından Hüseyin Yangın başkanlığındaki tek listeyle seçime gidildi.

Seçime katılan delegelerin tamamının oyunu alarak yeniden başkan seçilen Yangın, Pazarspor'un Spor Toto 2. Lig'de olmasının küçümsenemeyecek bir başarı olduğunu belirterek, "Bizler yönetim olarak üçüncü ligde başarılı olmayı, ikinci ligde takımı ayakta tutmayı sağlayabiliriz ancak bunun kalıcı olması, daha büyük başarılar için arkamızda desteğin olması şart. Bu desteklerin olması halinde daha üst liglerin sözünü bile verebiliriz" dedi.

Yangın başkanlığındaki yeni yönetim kurulu Hızır Yıldız, Ali Osman Telatar, Neşet Çakır, Doğan İnce, Nizamettin Hazır, Turan Karahan, İstemi Oğuz Agun, Zeki Mafratoğlu, Gürsel Alnıaçık, Şafak Hatırnaz, Bilgehan Bayramoğlu, İbrahim Karabekir, Cihan Ergenç, Mustafa Atar, Ömer Rasim Atabey, Şafak Balta, Zuhal Üst, Uğur Gülek Balta, Birol Kılıç ve Süleyman Yurtseven'den oluştu.

Kaynak: AA