Aylin Daşdelen Açıklaması

MERSİN - 17. Akdeniz Oyunları'nda halter kadınlar 58 kilo müsabakalarında 2 altın madalya kazanan ve kaldırdığı 113 kiloyla oyunlar rekorunu kıran Aylin Daşdelen, "Bayrağımızı göndere çektirdiğim için çok mutluyum" dedi.

Daşdelen, gazetecilere yaptığı açıklamada, Akdeniz Oyunları'na büyük bir ciddiyetle hazırlandığını belirterek bugün verdiği emeğin karşılığını almaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Yaşadığı sevinci kelimelere dökmekte zorlandığını anlatan Daşdelen, şöyle devam etti:

"Antrenmanda yapamadığım dereceleri burada yaptım. Bu yüzden çok mutluyum. 87 kiloyu en son 2 ay önce kaldırmıştım. Arkadaşlarıma, ülkeme 2 madalya kazandıracağıma dair söz vermiştim. Bugün sözümü tuttuğum için ayrıca sevinçliyim. Bana destek olan arkadaşlarıma ve hocalarıma teşekkür ederim."

Kendisine destek veren seyircilere de teşekkür eden Daşdelen, "Onlar bağırdıkça ben yaptığım işe daha sıkı sarıldım. Keşke tüm yarışmalar Türkiye'de olsa. Çünkü burada inanılmaz bir coşku vardı. Açıkçası bu coşkuyla insan gaza geliyor" diye konuştu.

Müsabakaların yarın yapılacak maçlarla devam edeceğini hatırlatan Daşdelen, "Daha önceden de şampiyonluklarım oldu. Bunda da altın madalya alacağımı biliyordum. İstiklal Marşı'nı söylettiğim ve bayrağımızı göndere çektirdiğim için çok mutluyum. Yarın müsabakaya girecek olan arkadaşlarımdan da altın madalya bekliyorum. İnşallah halterde en çok altın alan grup biz oluruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: AA