U-13 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Maçları Ayvalık’ta Oynanacak

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından Türkiye genelinde düzenlenen U-13 Ligi maçlarında illerinde dereceye giren takımların 20 ayrı guruptan oluşturulan Türkiye U-13 Şampiyonası 1. Kademe 5. Grup maçlarının Ayvalık Hüsnü Uğural Stadyumunda gerçekleşeceği öğrenildi.

ASFK Balıkesir İl Temsilcisi Erol Kılıç muhabirimize yaptığı açıklamada, U-13 Türkiye Şampiyonası 5. Grup karşılaşmalarının, 22-25 Haziran tarihleri arasında Ayvalık’ta oynanacak olmasından duyduğu memnuniyeti belirterek, “Vilayetlerinde şampiyon olan, Kütahya’dan Tavşanlı Linyit Spor, İstanbul’dan Galatasaray A.Ş, yine İstanbul’dan Sefaköy Kartalspor, İzmir’den İzmirspor ve İzmirgücü takımlarının yanı sıra Çanakkale’den Hastanebayırı U-13 takımları Ayvalık’ta bir üst guruba çıkabilmek için mücadele verecekler” diye konuştu.

Ayvalık’a bağlı Küçükköy beldesi sınırları içinde bulunan Sarımsaklı mevkiindeki Karakaş Motel- Mutlu Cafe’de; grup belirlemeleriyle kura çekiminin yapılacağını belirten Kılıç, “İlk maçların Cumartesi günü saat 17.00 ile 18.30’da Ayvalık Hüsnü Uğural Stadında başlayacaktır. Oynanacak karşılaşmaların ardından gurup birincisi olan takımlar Salı günü saat 17.00’de aynı statda şampiyonluk için mücadele edeceklerdir. Şampiyon olan takım 2. gurup karşılaşmalarına katılmaya hak kazanacaktır” ifadelerini kullandı.

ASFK Balıkesir İl Temsilcisi Erol Kılıç, Ayvalıklı sporseverleri oynanacak olan karşılaşmalara davet ederken, karşılaşmaların centilmenlik içinde geçmesini dilemeyi de ihmal etmedi.

Kaynak: İHA