Kaymakamlık Kupası Şampiyonu Kopal Beldesi

Erzurum'un Karaçoban İlçesi'nde düzenlenen Kaymakamlık Kupası şampiyonluğunu kopal Belediyesi takımı kazandı.

Karaçoban Kaymakamlığı tarafından düzenlenen ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Tarafından Organize Edilen"Kaymakamlık Kupası Halı Saha Futbol Turnuvası"na İlçeye Bağlı Köylerden ve Kamu Kurumlardan olmak üzere toplam 12 Erkek Futbol Takımı Katıldı.

15 gün süren karşılaşmalar sonun da finale kalan Kopal Beldesi Futbol Takımı ile Burnaz Köyü Futbol Takımı Final için karşı karşıya geldi. Kopal Belsi Futbol Takımı Burnaz Köyü Futbol Takımı' nı 8-2 skorla yenerek Turnuvanın birincisi oldu. Burnaz Köyü ikinci olurken üçüncü İsmet İnönü Erkek Futbol Takımı oldu.

Halı Saha da yapılan Kupa Töreninde yapılan açıklamalarda; Birlik, bereberlik, halk ve kurumların bütünleşmesi sloganıyla yapılan turnuvaların amacına ulaştığı ve tür faaliyetlerin devam edileceği belirtildi.

Birinci olan Kopal Beldesi Futbol Takımının Kupasını İlçe Kaymakamı Cevat Çelik verirken, Garnizyon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Muharrem Aydın'da ikinci olan Burnaz Köyü Futbol Takımının Kupasını verdi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Aydın ise üçüncü olan İsmet İnönü Futbol Takımının Kupasını verdi.

Kaynak: İHA