Hadi, Akdeniz Oyunları’nda Görev Yapacak Personelle Toplantı Yaptı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, bugün başlayan ve 10 gün sürecek “2013 İçel 17. Akdeniz Oyunları”nda görev yapacak il müdürlüğü personeliyle yaptığı toplantıda, herkesin özveriyle sorumluluk bilincinde görev yapmasını istedi.

Hadi, Menderes Spor Salonu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda yaptığı konuşmada, 2001 Tunus ile 2005 İspanya Akdeniz Oyunları, 2008 Dünya Atletizm Şampiyonası, 2012 Londra Olimpiyat Oyunları’nda görev yaptığını, 4 önemli organizasyon sayesinde deneyim kazandığını söyledi.

İl Müdürlüğü personelinin, diğer görevlilerden farklı olarak Akdeniz Oyunları’na “Milli Mesele” olarak bakmalarını isteyen Hadi, şöyle devam etti:
“Birçok uluslararası organizasyonlarda görev yaptım. Bu nedenle, hayli deneyim kazandım. Adana, İçel ve dolayısıyla ülkemiz bir sınavdan geçiyor. İl müdürlüğü çalışanları olarak mesai kavramı düşünmeden, önce kentimiz, sonra da ülkemiz adına özveriyle görev yapacağız. Yurtdışında görev yaptığım organizasyonlarda, dünyanın en büyük spor etkinliğini izlemek üst düzey yöneticilerin gönüllü olarak görev yaptıklarına tanık oldum.“

“BÖLGEMİZDE YAPILACAK 3 BRANŞTAN YÜZÜMÜZÜN AKIYLA ÇIKACAĞIZ"

Adana’da Seyhan Baraj Gölü’nde kano ve kürek, Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Lütfullah Aksungur ile Yüreğir Serinevler Spor Salonu’nda hentbol branşlarının yapılacağını anımsatan Hadi, il müdürlüğü çalışanlarının bu tesislerde görev yapacaklarını anlattı.

Görevlilerin her gün sabah erken saatlerde tesislere otobüslerle bırakılacağını ifade eden Hadi, müsabaka bitiminde görevlilerin evlerine servis edileceğini, diğer sorunlarının giderileceğini belirterek, "Sporcu kafilelerinin unuttuğu akredite kartları ve diğer özel eşyaları bulunduğunda bunu kayıp ve danışma bürosuna teslim ediniz. Sürekli güler yüzlü olunuz, davranışlarınıza, kılık ve kıyafetinize dikkat ediniz. Türk konukseverliğini tüm yabancı ekiplere göstermeliyiz" öğütlerinde bulundu.

Hadi, Akdeniz Oyunları’nın tamamlanmasının ardından, il müdürlüğü çalışanlarının ailece Sarıçam Mesire Alanı’nda yemek verileceğini de sözlerine ekledi.

Toplantıya, Gençlik ve Spor Şube Müdürleri Kazım Tekin, Cemal Demirağ, Mahmut Kır ile Akdeniz Oyunları’nda görev yapacak personel katıldı.

Kaynak: İHA