Alanyaspor Teknik Direktörlüğüne Mehmet Altıparmak Getirildi

ANTALYA - Spor Toto 2. Lig takımlarından Alanyaspor, teknik direktör Mehmet Altıparmak ile anlaştı.

Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Alanyaspor teknik direktörlüğüne Mehmet Altıparmak'ın getirildiğini kaydetti.

Çavuşoğlu, Altıparmak'ın Alanyaspor'un ilk şampiyonluğunu yaşadığı 1987-1988 sezonunda turuncu-yeşilli formayı giydiğini, Gençlerbirliği, Denizlispor, Bursaspor, Eskişehirspor, Denizlispor, Sakaryaspor gibi birçok kulüpte futbol oynadığını anlattı.

Altıparmak'ın teknik direktörlük yaptığı Kartalspor'u Spor Toto 1. Lig'e taşıdığına dikkati çeken Çavuşoğlu, "Tarsus İdman Yurdu ve Konya Şekerspor takımları ile play-off oynama başarısı göstermiştir. İdealist ve Alanya'yı yakından tanıyan Altıparmak'ın camiamıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Alanyaspor'da gidecek ve kalacak oyuncuların Altıparmak ve sportif direktör Taner Savut'un görüşleri alınarak belirlendiğini vurgulayan Çavuşoğlu, "İç transferde Tanju, İskender, Mehmet Öncan, Semavi, Tayfun, Can, Özkan, Rıza ve Abdullah, kaleciler Kadir ve Levent ile yeni sezonda devam etmeme kararı aldık. Bu futbolculara Alanyaspor'a yaptıkları hizmetler için teşekkür ediyoruz" dedi.

Çavuşoğlu, Zimbitlik Tesisleri'nin yenilenme ve tadilat çalışmalarının ise sürdüğünü belirtti.

Kaynak: AA