U-16 Türkiye Şampiyonası

U-16 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Müsabakaları için Bursa’da yer alan Yalova temsilcisi Acarspor ikinci karşılaşmasında da Kocaeli ekibi Derince Belediyespor ile 0-0 berabere kalarak final şansını yitirdi.

Grupta ki ilk maçında İstanbul ekibi Paşabahçespor karşısında çok iyi performans çizen Sarı Lacivertli ekip meşin yuvarlağı ağlarla buluşturamamış kıran kırana geçen müsabaka 0-0 sona ermişti. Üst üste aldığı iki beraberlik sonrasında Acarspor gözünü Paşabahçespor ve Derince Belediyespor arasında oynanacak son müsabakaya çevirmişti. Bursa Demirtaş Stadında oynanan karşılaşmada gülen taraf 1-0’lık skorla İstanbul ekibi Paşabahçe olurken Acarspor’un grubundan finale yükselen ekip oldu.

“Şanssızlık Sarı Lacivertlilerin yakasını bırakmadı”
Yalova U-16 Ligi Play Off Grubunda mutlu sona Acarspor Türkiye Şampiyonasında ki oynadığı 2 karşılaşmadan da 0-0’lık skorla ayrılınca finale kalamayarak elendi. Büyük umutlarla gittiği Bursa’da Acarspor Demirtaş Stadında oynadığı 2 zorlu müsabakada da meşin yuvarlağı ağlarla buluşturamazken mağlubiyet almadan elenme üzüntüsünü yaşadı.

Kaynak: İHA